Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG Arkkitehdit

Tarjoamme laaja-alaista suunnittelupalvelua – myös kansainvälisesti sisältäen rakennusten arkkitehti- ja peruskorjaussuunnittelua, kaupunki- ja maankäytönsuunnittelua, maisemasuunnittelua sekä tutkimusta ja kehitystä.

Sisapiha Pienennetty


Monipuolisella FCG Arkkitehdit –tiimillä on vahva osaaminen rakennussuunnittelun, korjausrakentamisen, maisemasuunnittelun, kaavoituksen sekä kaupunkisuunnittelun ja -tutkimuksen alalla. Yhtiössämme työskentelee poikkitieteellinen asiantuntijajoukko: arkkitehtejä, sisustusarkkitehtejä, maisema-arkkitehtejä, suunnitteluhortonomeja, suunnittelumaantieteilijöitä, paikkatietoasiantuntijoita ja maanmittausinsinöörejä yhdessä LVI-, infra- ja rakenneteknisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilökuntaa FCG Arkkitehdit -tiimissä on eri puolilla Suomea yhteensä noin 60 henkeä. 

Suunnittelumme tärkein tavoite on arkkitehtoninen ja kaupunkikuvallinen laatu, toiminnallinen elävyys, ekologinen kestävyys ja asiakastyytyväisyys. Teemme kiinteästi asiakkaan/tilaajan/käyttäjän kanssa yhteistyötä, jotta lopputulos ja sen laatu on kaikkien osapuolien yhteisesti hyväksymä. Tietomallipohjainen ja kokonaisvaltainen suunnittelumme tähtää kestävän kehityksen ratkaisuihin niin rakennus- kuin aluetasoilla sekä uniikkeihin ja yksilöllisiin toteutuksiin, jotka kumpuavat paikan hengestä ja miljööarvoista.

Lisätietoja


    Rakennussuunnittelu           

Mikko Kaira
Mikko Kaira
Toimialajohtaja
Arkkitehtuuri
mikko.kaira a fcg.fi
+358 40 517 6975

Kaupunkisuunnittelu ja kehitys

Arja Sippola
Arja Sippola
Kaupunkikehitysjohtaja
Alueidenkäytön konsultointi
arja.sippola a fcg.fi
+358 44 748 0315


Maisemasuunnittelu

Taina Tuominen
Taina Tuominen
Toimialajohtaja
Maisemasuunnittelu
taina.tuominen a fcg.fi
+358 40 760 0907

 Tutkimus ja kehitys

Pauli Santala
Pauli Santala
Palvelualueen johtaja
Suunnittelu ja tekniikka
pauli.santala a fcg.fi
+358 50 556 5272


Liittyvät palvelut

 

Referenssejä

 • Ylöjärven urheilutalo

  Ylöjärven urheilutalo

  Ylöjärven urheilutalo, Ylöjärvi Ylöjärven urheilutalon peruskorjaus kattoi rakennuksen kaikki tilat ja talotekniikan. Tilat järjestettiin kokonaisuudessaan uudelleen, jolloin saatiin toiminnallisesti ...

  Lue lisää

 • Kiinan Wujinin ”TianXi” -asuinkortteli

  Kiinan Wujinin ”TianXi” -asuinkortteli

  FCG Suunnitteli ja tietomallinsi Kiinan Wujinin kaupunkiin ekologisen rakentamisen expokorttelin luoteiskulman asuintornitalot sekä niiden pohjakerroksen palvelukeskusen toiminnot. Hankkeen koko on yhteensä ...

  Lue lisää