FCG on suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen ykkösnimi

Johdon konsultointi

Menestyvä organisaatioiden johtaminen koostuu hyvästä johtamisesta, soveltuvista rakenteista, toimivasta ohjausjärjestelmästä, sujuvista palveluprosesseista, toiminnan tuloksellisuudesta ja vaikuttavuudesta, henkilöstön hyvinvoinnista, monipuolisesta sidosryhmätyöstä ja tasapainoisesta taloudesta.

FCG Konsultoinnin liiketoiminta koostuu erityisesti julkishallinnon johdolle suunnatuista palveluista strategisen johtamisen, sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen, ict-palveluiden ja toimintamallien konsultoinnin ja tutkimuspalveluiden muodossa.

Tunnemme julkisen hallinnon ja erityisesti kuntien toimintaympäristön ja toimintalogiikan syvällisesti ja hyödynnämme asiakasprojekteissamme niin FCG- kuin Suomen Kuntaliitto -konserninkin asiantuntijoita.

Toimintamme pohjautuu osaaviin asiantuntijatiimeihin ja tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Tuemme aktiivisesti hyvää johtamista, jonka seurauksena organisaatio palvelee laadukkaasti ja tehokkaasti asiakkaitaan ja kuntalaisia. Yhteistyömme on aktiivista myös yliopistoihin ja muihin tutkimus- ja kehitysyhteisöihin.

Toimintamme tuloksena asiakkaamme 

  • kyvykkyys johtaa ja uudistua kasvaa
  • uudistavat toimintamallejaan ja käytäntöjään strategiansa mukaisesti
  • ylläpitävät ja kehittävät toimintakulttuuria, joka on vastuullinen, tuloksellinen ja riskit hallitseva.


.


Lue uusi julkaisumme: Uuden valtuustokauden johtamisjärjestelmät - Tulevaisuuden kuntaa tekemässä (2017)

Julkaisu kuvaa tiiviissä muodossa kuntalain uudet mahdollisuudet johtamisjärjestelmän ajantasaistamiseksi, konkretisoi tapausesimerkkien kautta uudistamiselle asetettuja tavoitteita ja ensivaiheen kokemuksia sekä pohtii kuntien uudistamisen ja strategiaprosessin kipukohtia.

Tulevaisuuden kuntaa tekemässä
980 KB, päivitetty 16.2.2017

Löydä ratkaisun avaimet!

Yhteyshenkilö

Jarmo Asikainen
Jarmo Asikainen
Toimialajohtaja
Johdon konsultointi
jarmo.asikainen a fcg.fi
+358 50 361 1357

konsultointi a fcg.fi


Seuraa Konsultointi nyt -blogiamme.

Johdon ja palvelujen konsultoinnin referenssejä

  • Työajanhallinnan tutkimus

    Työajanhallinnan tutkimus

    Työajanseurantalaite kerää tiedon henkilöstön päivän aikana eri toimintoihin käyttämästä työajasta. Tulokset ja johtopäätökset käydään läpi keskustellen ja tämän myötä kirjataan ...

    Lue lisää