FCG on suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen ykkösnimi

Johdon konsultointi

Menestyvä organisaatioiden johtaminen koostuu hyvästä johtamisesta, soveltuvista rakenteista, toimivasta ohjausjärjestelmästä, sujuvista palveluprosesseista, toiminnan tuloksellisuudesta ja vaikuttavuudesta, henkilöstön hyvinvoinnista, monipuolisesta sidosryhmätyöstä ja tasapainoisesta taloudesta.

FCG Konsultoinnin liiketoiminta koostuu erityisesti julkishallinnon johdolle suunnatuista palveluista strategisen johtamisen, sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen, ict-palveluiden ja toimintamallien konsultoinnin ja tutkimuspalveluiden muodossa.

Tunnemme julkisen hallinnon ja erityisesti kuntien toimintaympäristön ja toimintalogiikan syvällisesti ja hyödynnämme asiakasprojekteissamme niin FCG- kuin Suomen Kuntaliitto -konserninkin asiantuntijoita.

Toimintamme pohjautuu osaaviin asiantuntijatiimeihin ja tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Tuemme aktiivisesti hyvää johtamista, jonka seurauksena organisaatio palvelee laadukkaasti ja tehokkaasti asiakkaitaan ja kuntalaisia. Yhteistyömme on aktiivista myös yliopistoihin ja muihin tutkimus- ja kehitysyhteisöihin.

Toimintamme tuloksena asiakkaamme 

 • kyvykkyys johtaa ja uudistua kasvaa
 • uudistavat toimintamallejaan ja käytäntöjään strategiansa mukaisesti
 • ylläpitävät ja kehittävät toimintakulttuuria, joka on vastuullinen, tuloksellinen ja riskit hallitseva.

Löydä ratkaisun avaimet!

Yhteyshenkilö

Jarmo Asikainen
Jarmo Asikainen
Toimialajohtaja
Johdon konsultointi
jarmo.asikainen a fcg.fi
+358 50 361 1357

konsultointi a fcg.fi


Seuraa Konsultointi nyt -blogiamme.


Johdon konsultoinnin referenssejä

 • Kunta elinvoiman johtajana verkostoprojekti

  Projekti tuki kunnan kykyä tunnistaa elinvoiman parantamisen mahdollisuuksia ja omia vahvuuksia. Paikkakunnan elinvoiman jatkuva kehittäminen edellyttää päätöksenteko- ja toimeenpanokykyä eli elinvoiman ...

  Lue lisää

 • Varhaiskasvatuksen palvelurakenneselvitys

  Varhaiskasvatuksen palvelurakenneselvitys

  Hankkeessa analysoitiin kunnan varhaiskasvatuspalveluiden palvelurakenne ja nykyiset toimintaprosessit. Uuden päiväkoti-investoinnin seurauksena palvelurakenteeseen oli järkevää tehdä toiminnallisia ...

  Lue lisää