FCG on suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen ykkösnimi

Johtaminen ja ohjelmistot

Liiketoiminnan keskeinen tavoite on tukea FCG:n asiakkaita erityisesti julkishallinnon muutoksessa ja palvelutuotannon uudistamisessa.

FCG Konsultointi


Johdon konsultoinnin
keskeisiä palveluita ovat verkostoprojektit ja kuntakohtaiset konsultoinnit sekä tiedolla johtamiseen liittyvät palvelut. FCC:n asiakkailleen tarjoamat valmennuspalvelut ovat organisaatiokohtaista johdon ja esimiestoiminnan kehittämistä, työyhteisöjen kehittämiseen liittyviä valmennuksia sekä erilaisia arviointeja ja toiminnan muutoksiin liittyviä kehitysprosesseja.

FCG Talent kehittää moderneja, innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ohjelmistoratkaisuja rekrytointiin, henkilöstötiedon hallintaan ja henkilöstön kehittämiseen. Päätuote on valtakunnallinen kunta-alan rekrytointipalvelu Kuntarekry.fi

Hyvinvointi ja sote -toimiala tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita ja luokitusjärjestelmiä toiminnan ja talouden analysointiin ja seurantaan sekä johtamisen tueksi. FCG:n luokitustuotteita ovat (FIM®, NordDRG, RAFAELA®, RAVA®, pDRG/EPR ja TUVA®). Näiden tuotteiden avulla tuetaan FCG:n asiakkaita erityisesti suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa meneillään olevassa rakennemuutoksessa ja varautumisessa tulevaisuuden haasteisiin.

FCG Johtaminen ja ohjelmistot -liiketoimintaryhmän palvelutuontantoa tukee myös Tietopalvelu-toimiala ja sen tarjoamat raportointi- ja analysointijärjestelmät.

FCG on yksi johtavista sosiaali- ja terveydenhuollon laatuun ja suorituskyvyn mittaamiseen liittyvän ratkaisutoimittajista Pohjoismaissa.

Ota yhteyttä!

Tommi Patanen
Tommi Patanen
Johtaminen ja ohjelmistot -liiketoimintaryhmän johtaja
Konsultointi
tommi.patanen a fcg.fi
+358 40 080 1094

Lue myös Konsultointi nyt -blogiamme.