FCG on suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen ykkösnimi

FCG:n palvelumuotoilu tuottaa mitattavaa lisäarvoa

Yhdistämme rakennuksesta ja ympäristöstä saatavan teknisen tiedon ja käyttäjätiedon. Tällä menetelmällä säästämme aikaa suunnittelusta ja tehostamme tilojen käyttöastetta.

Palvelumuotoilu on tuore ja erittäin voimakkaasti kasvava tiedolla johtamisen suunnittelumenetelmä, joka tuo käyttäjien tarpeet osaksi suunnittelutyötä. FCG:n palvelumuotoilun tiimi on vahvassa kasvussa. Meillä on laajaa vuorovaikutteisten menetelmien osaamista ja referenssejä niiden onnistuneesta käytöstä.

Palvelumuotoilu on työmenetelmä, jota on käytetty menestyksellä teollisuuden tuote- ja ohjelmistokehittämisessä. FCG:n muotoilupalvelujen avulla voidaan parantaa rakennettua ympäristöä, tehostaa tilojen käyttöastetta ja luoda uudenlaisia moneen käyttöön tarkoitettuja sisä- ja ulkotiloja. 

Työprosessimme sisältää tutkimuksellisen tiedonkeruuvaiheen, lean-ohjatun suunnitteluvaiheen ja testauksen virtuaalisessa tietomallissa. Prosessia johdetaan tehokkaasti käyttäjätiedolla, minkä avulla suunnittelutyötä voi konseptoida hyödynnettäväksi useisiin kohteisiin. 

Palvelumuotoilun prosessimme sopivat hyvin työ-, oppimis- ja sote- sekä kaupunkiympäristöjen kehittämiseen. Ota yhteyttä palvelumuotoilun asiantuntijoihimme ja kutsu heidät esittelemään FCG:n käyttäjälähtöiset suunnittelupalvelut.

Fcg Kuntatalo Pilottikerros 006

Service Design methods and Automatized Utilization Rate Measurement for Built Environment result direct economical value. The spearheading FCG design process includes User-Knowledge Analysis, Lean-Design and Cave-testing.

For more information please contact our UX advisers. 

Yhteyshenkilö

Heikki Rajasalo
Heikki Rajasalo
Johtava asiantuntija, Palvelumuotoilu ja projektijohtaja, FCG MAPGETS
heikki.rajasalo a fcg.fi
+358 44 704 6290
Mervi Alaluusua
Mervi Alaluusua
Sisustussuunnittelun suunnittelupäällikkö
Arkkitehtuuri
mervi.alaluusua a fcg.fi
+358 44 704 6253
Satu Hämäläinen
Satu Hämäläinen
Suunnittelija
Arkkitehtuuri
satu.hamalainen a fcg.fi
+358 44 704 6236
Raila Oksanen
Raila Oksanen
Johtava konsultti
Johdon konsultointi
raila.oksanen a fcg.fi
+358 50 439 5619
Veli-Matti Tolppi
Veli-Matti Tolppi
Sisustusarkkitehti
Arkkitehtuuri
veli-matti.tolppi a fcg.fi
+358 41 507 8276