FCG on suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen ykkösnimi

FCG:n palvelumuotoilu tuottaa mitattavaa lisäarvoa

Yhdistämme rakennuksesta ja ympäristöstä saatavan teknisen tiedon ja käyttäjätiedon. Tällä menetelmällä säästämme aikaa suunnittelusta ja tehostamme tilojen käyttöastetta.

Palvelumuotoilu on tuore ja erittäin voimakkaasti kasvava tiedolla johtamisen suunnittelumenetelmä, joka tuo käyttäjien tarpeet osaksi suunnittelutyötä. FCG:n palvelumuotoilun tiimi on vahvassa kasvussa. Meillä on laajaa vuorovaikutteisten menetelmien osaamista ja referenssejä niiden onnistuneesta käytöstä.

Palvelumuotoilu on työmenetelmä, jota on käytetty menestyksellä teollisuuden tuote- ja ohjelmistokehittämisessä. FCG:n muotoilupalvelujen avulla voidaan parantaa rakennettua ympäristöä, tehostaa tilojen käyttöastetta ja luoda uudenlaisia moneen käyttöön tarkoitettuja sisä- ja ulkotiloja. 

Työprosessimme sisältää tutkimuksellisen tiedonkeruuvaiheen, lean-ohjatun suunnitteluvaiheen ja testauksen virtuaalisessa tietomallissa. Prosessia johdetaan tehokkaasti käyttäjätiedolla, minkä avulla suunnittelutyötä voi konseptoida hyödynnettäväksi useisiin kohteisiin. 

Ota yhteyttä palvelumuotoilun asiantuntijoihimme ja kutsu heidät esittelemään FCG:n käyttäjälähtöiset suunnittelupalvelut.

Service Design methods and Automatized Utilization Rate Measurement for Built Environment result direct economical value. The spearheading FCG design process includes User-Knowledge Analysis, Lean-Design and Cave-testing.

For more information please contact our UX advisers. 

Yhteyshenkilö

Heikki Rajasalo
Heikki Rajasalo
Johtava asiantuntija, Palvelumuotoilu ja projektijohtaja, FCG MAPGETS
heikki.rajasalo a fcg.fi
+358 44 704 6290