Haluaisitko sinä töihin FCG:lle?

Ura FCG:llä

Haluaisitko sinä työskennellä FCG:n palveluksessa?

Yhtiömme on mielenkiintoinen yhdistelmä laaja-alaista konsultointi- ja suunnitteluosaamista. Toimimme sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Meiltä löytyy kiinnostavia ja haastavia tehtäviä sekä kokeneemmille asiantuntijoille että vastavalmistuneille suunnittelijoille ja konsulteille.

FCG tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia asiakasprojekteja, kiinnostavan haastavia tehtäviä ja mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan sekä ajan tasalla olevat työvälineet. Työntekijämme sijoittuvat kotimaassa johonkin 12 toimipaikastamme. Pääkaupunkiseudun toimipaikkamme sijaitsee FCG-talossa Helsingin Käpylässä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Avoinna olevaa tehtävää pääset hakemaan suoraan tehtävänimikelinkistä. Muille toimialoille voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen.

Huom! Lähettämällä hakemuksesi FCG:n rekrytointijärjestelmän kautta annat samalla luvan henkilötietojesi säilyttämiseen ja käsittelyyn.  

Tutustu myös nuoriin suunnittelijoihimme MyTech-sivustolla.  

Ajankohtaista

FCG International on mukana projekteissa niin Nepalin perukoilta Afrikkaan asti. Lue uutinen
Töissä FCG:llä – Projekteja pallon ympäri
- Solmimme uusia asiakaskontakteja ja hahmottelimme jo projekteja. Tunnelma oli hyvä ja puheenvuorot kiinnostavia, aluepäällikkö Joakim Ingves totesi tyytyväisenä.Lue uutinen
Vaasan toimiston After work -tilaisuus oli menestys
Olen työskennellyt koko työurani tiiviisti asiakasrajapinnassa ja siinä olen omimmalla alueellani. Tehtävääni kuuluu saumattoman yhteistyön varmistaminen, Pauli Santala sanoo.Lue uutinen
Pauli Santala FCG Suunnittelu ja tekniikka -liiketoimintaryhmän johtajaksi