Haluaisitko sinä töihin FCG:lle?

Ura FCG:llä

Koneisto- ja putkistosuunnittelija, Helsinki

Tehtävä ilmoitettu: 12.06.2018
Hakuaika päättyy: 05.08.2018
Toimiala: Laitossuunnittelu
Kuvaus:

FCG Finnish Consulting Group tarjoaa asiakkailleen konsultoinnin, koulutuksen, monialaisen yhdyskuntasuunnittelun ja ohjelmistoliiketoiminnan palveluita kotimaassa ja kansainvälisesti.
FCG:n suunnittelu ja tekniikka -liiketoiminta koostuu monialaisesta yhdyskuntatekniikkaan, ympäristöön ja energia-, talo- ja laitossuunnitteluun liittyvästä osaamisesta.

Haemme nyt

nuorempaa koneisto- ja putkistosuunnittelijaa

vesihuollon laitossuun­nittelun toimialalle Helsingin toimistoomme Käpylään.

Koneisto- ja putkistosuunnittelijan tehtäviin kuuluu vesihuolto- ja ympäristötekniikan laitosten putkistojen ja koneistojen suunnittelu tietomallintamalla 3D-ympäristössä, koneisto- ja putkistopiirustuksien laadinta, sekä koneistoerittelyiden ja listauksien laadinta urakkakyselyistä ja kohteiden toteutusta varten.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia projektiluontoisia työtehtäviä vesihuollon laitossuunnittelun parissa sekä mahdollisuuden omien taitojen kehittämiseen.

Vaatimukset:

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa konesuunnittelijan koulutusta sekä vähintään alustavaa 2D- ja 3D CAD -ohjelmistojen käyttötaitoa. Teollisuuden tai vesilaitosten laitossuunnittelukokemus katsotaan eduksi.
Perustaitoina edellytämme työtehtäviin ja toimialaamme soveltuvia esim. AMK-insinöörin opintoja.
Valittu henkilö tulee osaksi koneistosuunnittelun ryhmäämme, joten työssä vaaditaan sekä itsenäistä työskentelyä aktiivisella otteella että joukkuepelaajana toimimista.

Yhteyshenkilö:
Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Kalle Kiisto, puh. 050 366 3548, kalle.kiisto a fcg.fi.
Hakeminen:
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen ja perusteluineen pyydämme lähettämään alla olevalla lomakkeella 5.8.2018 mennessä.

Lähetä hakemus tähän työpaikkaan
Lataa tiedot pdf-muodossa

Ajankohtaista

Kunnat ja kaupungit saavat ilmaiseksi käyttöönsä paikkatietoa visualisoivan kaupunkimallin ja verkossa toimivan kolmiulotteisen suunnitteluympäristön. Lue uutinen
Katso webinaari: Kaupunkisuunnittelun MAPGETS-työkalut nyt maksutta kuntien käyttöön
ICT- tai teknisen alan osaaja, palaisitko lomalta uuteen työpaikkaan? Me rekrytoimme asiantuntijoita eri tehtäviin. Lue uutinen
Tule töihin FCG:lle – rekrytoimme juuri nyt
Joukko scoottajia potkii laudoillaan vauhtia, kiitää sileällä asfaltilla pitkin ramppia ja pian porukka ponnistaakin jo reippaasti ilmaan. Aurinko paistaa ja musiikki soi Vantaan Hakunilan urheilupuiston uudessa skeittipuistossa, joka avattiin toukokuun lopussa. Puiston pääsuunnittelijana toimi FCG. Lue uutinen
Hakunila sai oman skeittipuiston