Haluaisitko sinä töihin FCG:lle?

Ura FCG:llä

Voimajohtosuunnittelija

Tehtävä ilmoitettu: 11.06.2018
Hakuaika päättyy: 30.07.2018
Toimiala: Energia-alan palvelut
Kuvaus:

FCG Finnish Consulting Group tarjoaa asiakkailleen konsultoinnin, koulutuksen, monialaisen yhdyskuntasuunnittelun ja ohjelmistoliiketoiminnan palveluita kotimaassa ja kansainvälisesti.
FCG:n suunnittelu ja tekniikka -liiketoiminta koostuu monialaisesta yhdyskuntatekniikkaan, ympäristöön ja energia-, talo- ja laitossuunnitteluun liittyvästä osaamisesta. 

Haemme nyt joukkoomme osaavaa ja innokasta

suunnittelijaa voimajohtohankkeiden esi- ja yleissuunnitteluun.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teknisen alan moniosaajaksi sekä vahvan tuen ja mukavan, nykyaikaisen työympäristön.
Ensisijaisesti haemme työntekijää Turun, Porin tai Vaasan toimipisteisiin.

Vaatimukset:

Suunnittelijana sinun on osattava huomioida niin ympäristöön vaikuttavat tekijät kuin ymmärtää voimajohtojen rakenteelliset ja tekniset tarpeet. Aikaisempi kokemus suurjänniteverkon suunnittelusta katsotaan eduksi.
Edellytämme tehtävänkuvaan soveltuvaa teknistä koulutusta. Suunnittelu- ja paikkatieto-ohjelmina käytössä mm. AutoCad, ArcGis ja 3D-Win.

Yhteyshenkilö:
Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Jakob Kjellman puh. 050 337 5095, jakob.kjellman a fcg.fi tai suunnittelupäällikkö Juha Saurio puh. 044 750 5333, juha.saurio a fcg.fi.
Hakeminen:
Lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella 30.7.2018 mennessä.

Lähetä hakemus tähän työpaikkaan
Lataa tiedot pdf-muodossa

Ajankohtaista

Kunnat ja kaupungit saavat ilmaiseksi käyttöönsä paikkatietoa visualisoivan kaupunkimallin ja verkossa toimivan kolmiulotteisen suunnitteluympäristön. Lue uutinen
Katso webinaari: Kaupunkisuunnittelun MAPGETS-työkalut nyt maksutta kuntien käyttöön
ICT- tai teknisen alan osaaja, palaisitko lomalta uuteen työpaikkaan? Me rekrytoimme asiantuntijoita eri tehtäviin. Lue uutinen
Tule töihin FCG:lle – rekrytoimme juuri nyt
Joukko scoottajia potkii laudoillaan vauhtia, kiitää sileällä asfaltilla pitkin ramppia ja pian porukka ponnistaakin jo reippaasti ilmaan. Aurinko paistaa ja musiikki soi Vantaan Hakunilan urheilupuiston uudessa skeittipuistossa, joka avattiin toukokuun lopussa. Puiston pääsuunnittelijana toimi FCG. Lue uutinen
Hakunila sai oman skeittipuiston