1/2017

Kuntavaalit, maakuntauudistus, muutokset kansainvälisissä konteksteissa, yritystoiminnan kehittämisen tuki, digitaalisuuden aiheuttama muutosvoima; muutamia tärkeitä asioita, joilla on vahva merkitys toiminnallemme. Toiminnalle, jolla pyrimme antamaan asiakkaidemme menestymiselle mahdollisimman vahvan tuen alkaneena vuonna.Paikallishallinnon toimintasyklillä (valtuustokaudet) on FCG:n toimintaa ry...

Lue lisää

Uuttamaata rakentamassa

Sote- ja maakuntauudistuksen esivalmistelu on käynnissä kaikissa maakunnassa. Millaisin ajatuksin ja askelin Uudellamaalla kuljetaan kohti vuotta 2019?

Lue lisää

Luodaan moderni maakuntakonserni

Hallituksen esityksen mukaan maakunnasta muodostuu konsernimainen kokonaisuus, johon kuuluu tytär­yhtiöitä ja lain määrittelemä julkisoikeudellinen palvelulaitos.

Lue lisää

Palvelukokonaisuudet kuntoon

Hallituksen esityksen mukaan maakuntien alaisuuteen kootaan julkinen sosiaali- ja terveydenhuolto, pelastustoimi, ympäristö­terveyden­huolto, maakuntien liittojen tehtävät sekä pääosa ELY-keskusten tehtävistä.

Lue lisää

Tulevaisuuden kunta

USO-työskentely on palvellut hyvin Kouvolan kaupungin arki­työtä, Lauri Lamminmäki sanoo. Asiantuntijapanos on voitu kytkeä organisaation ajankohtaisiin tarpeisiin.

Lue lisää