2/2016

Toimintaympäristö on voimakkaassa muutoksessa sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Muutoksen hallinta tarvitsee onnistuakseen oikeaa ajantasaista tietoa, hyvin hoidettuja prosesseja ja hyviä kumppanuuksia.Tässä lehdessä tarjoamme laajahkon katsauksen FCG:n erilaisiin hankkeisiin, joita on toteutettu ja toteutetaan eri puolilla maailmaa. Runsas puolet toiminnastamme tapahtuu kotimaassa ja vajaa p...

Lue lisää

Kotimainen ja kansainvälinen asiantuntijatalo

FCG on suomalainen suunnittelu-, koulutus- ja konsultointikonserni, joka toimii kotimaan lisäksi laajalti maailmalla – monialaisesti mutta eri maissa eri aloille erikoistuen.

Lue lisää

FCG Pohjoismaissa

Pohjoismaat ovat FCG:lle luonteva yhteistyösuunta, tärkeä markkina-alue ja yksi mahdollinen väylä muualle maailmaan.

Lue lisää


Monien mahdollisuuksien Afrikka

Useiden Afrikan maiden kehitys on yllättänyt iloisesti kehitysasiantuntijat. Uutta FCG Ruotsia johtava Per Giertz on vaikuttunut esimerkiksi Keniasta.

Lue lisää

Kiinteistötiedot ajantasalle

Kiinteistövero on kunnille vakaa ja jatkuva tulonlähde. Tuloja jää kuitenkin saamatta, sillä kaikki rakennukset ovat rekistereissä ja verotuksen piirissä vain harvoissa tapauksissa. Ilmoittamattomien rakennusten osuus voi olla jopa 20 prosenttia.

Lue lisää

Maakunnat uuden edessä

Maakunnissa valmistaudutaan täyttä päätä vuoteen 2019, jolloin tekeillä olevan sote-uudistuksen on tarkoitus tulla voimaan. Kysyimme kuulumisia Kanta-Hämeestä ja Etelä-Pohjanmaalta.

Lue lisää


Miten sujuu sosiaalipuolelta tietotekniikka

Soten tuoma sosiaali- ja terveysalojen integraatio tuottaa haasteita myös tieto­järjestelmille. Aihe puhutti Terveyden­­huollon Atk-päivillä Lahdessa.

Lue lisää

Paljonko elinvoimaa tuhlataan?

PYLL-analyysi Edmontonista, Helsingistä ja Pietarista on paljastava.

Lue lisää