anonyymi-rekrytointi-kuntarekry

Anonyymi rekrytointi

Kuntarekry tarjoaa anonyymin rekrytointikanavan kunnille ja työnhakijoille. Anonyymi rekrytointi edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta rekrytoinneissa.

Kuntarekry-palvelun lisäominaisuus mahdollistaa anonyymin rekrytoinnin siihen asti, kunnes rekrytoija kytkee anonymiteetin pois päältä. Lisäominaisuuden avulla varmistetaan, että hakemuksia voidaan käsitellä ilman pelkoa siitä, että hakijan tunnistetiedot olisivat nähtävissä hakulomakkeelta. 

 

Anonyymi rekrytointi huomioi hakijan ammatillisen osaamisen ja työkokemuksen.

Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemusten käsittelijä ei näe haastatteluun kutsuttavien hakijoiden henkilötietoja, kuten nimeä, sukupuolta, ikää tai asuinpaikkaa. Käytäntö edistää työnhakijoiden tasapuolista, osaamiseen ja pätevyyteen perustuvaa käsittelyä.

Anonyymi rekrytointi käyttöön nopeasti ja helposti

Kuntarekryn sopimusasiakkaana saat anonyymin rekrytoinnin lisäominaisuuden nopeasti käyttöön. Ota yhteys avainasiakaspäällikkö Kimmo Koskeen tai asiakaspäällikkö Maria Wendelliin

Kuntarekry tukee anonyymiä rekrytointia - asiakastarina Turun kaupunki

Vaasassa rekrytoidaan anonyymisti

Anonyymi rekrytointi - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
21221.jpg
Kimmo S
Koski
Avainasiakaspäällikkö, Rekrytointi ja HR-ohjelmistot
+358 50 328 8517
21227.jpg
Maria
Wendell
Asiakkuuspäällikkö, Rekrytointi ja HR-ohjelmistot
+358 50 520 3761