Kehitämme moderneja, innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ohjelmistoratkaisuja rekrytointiin, henkilöstötiedon hallintaan ja henkilöstön kehittämiseen. Palveluksessamme on noin 40 ohjelmistokehittämiseen, käyttöympäristöihin, testaamiseen, käyttöliittymäsuunnitteluun, tuotekehitykseen, asiakaspalveluun ja konsultointiin erikoistunutta huippuammattilaista.

Ohjelmistopalvelut

Tuotteitamme ovat Kuntarekry rekrytointijärjestelmä, Intro perehdytysohjelmisto ja KirkkoHR seurakuntien rekrytointijärjestelmä. Valtakunnallinen, kunta-alan rekrytointiin kehitetty ohjelmisto Kuntarekry pohjautuu Elbitin ohjelmistoratkaisuun, jonka juuret ulottuvat yli kolmenkymmenen vuoden päähän. FCG osti ohjelmistoyhtiö Elbitin vuonna 2016.

FCG:tä voi luonnehtia Suomen suurimmaksi rekrytointiportaalitoimittajaksi.

Käytämme palveluissamme moderneinta teknologiaa ja päivitämme ohjelmistoja ketterästi asiakkaita kuunnellen. Tarjoamme asiakkaille turvallisen käyttöympäristön, sillä esimerkiksi Kuntarekry on luotettava kotimainen Saas-palvelu yli 99 % käytettävyydellä. Asiakkaamme saavat ohjelmistojen käytön tueksi aina asiantuntevaa ja nopeaa tukipalvelua suomen ja ruotsin kielellä. Myös asiakaswebinaarimme tuotetaan suomen lisäksi ruotsin kielellä.

Kustannustehokkaat digiratkaisut

Tavoitteenamme on tehostaa asiakkaiden prosesseja kehittämällä kustannustehokkaita digiratkaisuja prosessien tueksi. Esimerkkinä tästä rekrytointiohjelmisto, joka tutkitusti säästää työnantajan aikaa ja rahaa. Kehitämme uusia ratkaisuja asiakastarpeiden mukaan. Kehitystyö tapahtuu aina yhdessä asiakkaiden kanssa.

FCG_ohjelmistotalo

Digiratkaisujen taustalla on tiimien välinen yhteistyö

  • tuotehallinnassa hallinnoimme ratkaisujen toiminnallisuuksia ja käyttöliittymiä
  • tuotekehityksessä rakennamme toiminnallisuudet
  • palvelu- ja  myyntitiimeissä olemme lähellä asiakasta

Tekijöinä näissä tehtävissä ovat muiden muassa ohjelmistosuunnittelijat, testaajat, UX-designer, sovelluskonsultit, asiakkuuspäälliköt, data-analyytikko ja käyttöympäristöistä vastaavat tekijät.

Lue palvelupäällikkö Anne-Mari Nivukosken uratarina

Lue UX-designer Annika Helamon tarina

Kotimainen ja luotettava toimittaja

Asiakkaat tuntevat meidät luotettavana toimittajana. Vuodesta toiseen saamme huippuarvosanat nopeasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelusta. Haluamme olla mukana kehittämässä julkisen sektorin digitalisaatiota. Kehitämme jatkuvasti myös omaa toimintaamme, jotta pysymme jatkossakin ketteränä, luotettavana ja asiantuntevana digiratkaisujen kumppanina.

Tutustu Kuntarekry-palveluun

Tutustu Intro-perehdytysohjelmistoon

FCG ohjelmistotalona - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
21221.jpg
Kimmo S
Koski
Avainasiakaspäällikkö, Rekrytointi ja HR-ohjelmistot
+358 50 328 8517
21227.jpg
Maria
Wendell
Asiakkuuspäällikkö, Rekrytointi ja HR-ohjelmistot
+358 50 520 3761