FCG_Intro_perehdytys

Intro on työntekijöiden perehdytysohjelmisto

INTRO on suunniteltu nopeuttamaan uusien työntekijöiden siirtymistä tuottavaan työhön ja helpottamaan perehdyttäjien työtä. INTRO huolehtii puolestasi, että kaikki perehdytykseen liittyvät tehtävät tulevat tehdyksi ajallaan. INTRO on täysin mobiiliyhteensopiva pilvipohjainen ohjelmisto. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset käsiksi ohjelmistoon mistä tahansa ja millä päätelaitteella tahansa.

Teho-osastoille INTRO-perehdytysohjelmisto maksutta käyttöön

INTRO tuo perehdytykseen

  • suunnitelmallisuutta
  • yksilöllisyyttä
  • seurattavuutta

INTRO:n avulla voit suunnitella uuden työntekijäsi perehdytyksen juuri hänen kannaltaan oikeanlaiseksi. Voit luoda INTRO:on perehdytyssuunnitelmapohjia käyttämällä hyödyksi organisaatiosi omia perehdytysmateriaaleja tai hyödyntämällä INTRO:n valmiita perehdytysmallipohjia. INTRO:n avulla voit kutsua mukaan perehdytystiimin ja varmistaa, että uusi työntekijä saa monipuolisemman perehdytyksen. INTRO:n avulla myös seuraat reaaliajassa perehdytyksen etenemistä. Se muistuttaa, jos perehdytystehtävät ovat myöhässä tai unohtuneet. Perehdysmateriaalit säilyvät ohjelmistossa, saat selkeät raportit perehdytyksen kulusta, ja voit palata perehdytyssuunnitelmaan tarvittaessa.

INTRO:n avulla perehdytys on helppoa ja läpinäkyvää.

Perehdytystiimi ja perehdytettävä henkilö näkevät perehdytyssuunnitelmasta, mitä perehdytys pitää sisällään. Voit kokeilla INTRO:a ilmaiseksi ja todeta, kuinka hyvin se auttaa organisaatiotasi perehdytyksen tehostamisessa. 

Aloita Intron maksuton kokeilu

Perehdytys nopeasti käyntiin valmiilla perehdytysmateriaalilla

Olemme koonneet INTRO:n materiaalipankkiin monipuolista perehdytysmateriaalia, jonka avulla perehdytystä voi suunnitella oman organisaation näköiseksi. Materiaalin avulla perehdytyksen voi myös käynnistää nopeasti. Materiaalipankissa on eri toimialojen ja työtehtävien valmiita perehdytyssuunnitelmia ja muuta hyödyllistä materiaalia perehdytysten tueksi. Käy tutustumassa materiaaleihin ja aloita uuden työntekijän perehdytys vaikka heti!

Intron materiaalipankkiin

NÄKEMYKSIÄ PEREHDYTYKSESTÄ
FCG_Intro
Perehdytyksen kesto. Kuinka kauan on tarpeeksi?

Uusien työntekijöiden perehdytyksen tulisi kestää uuden työntekijän ensimmäisen vuoden ajan. Tämä nopeuttaa muun muassa työntekijöiden pääsyä työn vaatimalle tasolle.

perehdytys_leikkaussali
Leikkaushoitajan perehdytyksessä korostuu toimenpidekeskeisyys

Leikkaussalityössä korostuu tiimityöskentely. Jos yksi tiimin jäsenistä ei osaa tai tiedä tehtäväänsä, sillä saattaa olla vakavat seuraukset joko potilaalle ja/tai koko tiimille.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
21221.jpg
Kimmo
Koski
Avainasiakaspäällikkö, HR ohjelmistot
+358 50 328 8517