fcg-kuntarekry

Kuntarekry on kunta-alan rekrytointikanava

Kuntarekry on ainoa kansallinen kunta-alalle kehitetty ja räätälöity Suomen Kuntaliiton ja kuntien kanssa yhdessä kehitetty rekrytoinnin kokonaispalvelu. Työnantajille Kuntarekry tarjoaa rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja. Työnhakijoille Kuntarekry.fi-palvelusta löytyy tuhansia avoimia työpaikkoja kautta maan ja helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen.

Kuntarekry tarjoaa käyttäjälleen rekrytoinnin kokonaispalvelun

Kuntarekryn työkalut sopivat organisaation ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin sekä lyhytaikaisten sijaisuuksien hallintaan. Kuntarekryä käyttää yli 350 organisaatiota. Kuntarekry.fi-sivustolla julkaistaan avointen työpaikkojen lisäksi tietoa kunta-alasta, kerrotaan työtehtävistä ja opastetaan työnhaussa.  Sivusto tarjoaa työnantajille myös urasivun ja työpaikkailmoitusten analytiikkaa, joita työnantajat voivat hyödyntää rekrymarkkinoinnin suunnittelussa.

Kuntarekryllä hoidettiin vuonna 2019 yli 33 000 rekrytointia ja täytettiin 175 400 sijaistarvetta.

Kuntarekry-palvelu sisältää

  • Monipuolisen ja kustannustehokkaan julkisen sektorin erityistarpeisiin kehitetyn rekrytointiohjelmiston 
  • Osaajapankin, sillä Kuntarekryssä on yli 700 000 rekisteröitynyttä työnhakijaa ja kymmeniä tuhansia eri alojen sijaisuuksiin päteviä ammattilaisia
  • Monipuoliset työkalut rekrytoinnin eri vaiheisiin rekrymarkkinoinnista videohaastatteluihin, anonyymirekryyn ja perehdytykseen
  • Kustannustehokkaan ja nopean sijaisuuksien hallinnan: yli 50 % sijaisuuksista täytetään Kuntarekryllä alle 5 minuutissa
  • Asiantuntevan ja nopean asiakastukipalvelun sekä käytön tuen suomen ja ruotsin kielellä
  • Asiakaswebinaareja ja -tilaisuuksia rekrytoinnin osaamisen kehittämiseen
  • Turvallisen käyttöympäristön, sillä Kuntarekry on luotettava kotimainen Saas-palvelu yli 99 % käytettävyydellä
  • Kunta-alan työpaikkojen oman markkinointikanavan Kuntarekry.fi-sivuston, jossa vierailee yli 2,5 miljoonaa kävijää vuosittain
  • Näkyvyyden SoMe-kanavissa, sillä Kuntarekry tavoittaa sosiaalisessa mediassa yli 100 000 ihmistä viikoittain
  • Näkyvyyden kymmenissä eri rekrytapahtumissa ympäri Suomea 

Tutustu Kuntarekryyn tarkemmin

Anonyymi rekrytointi

Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemusten käsittelijä ei näe hakijoiden henkilötietoja, kuten nimeä, sukupuolta, ikää tai asuinpaikkaa. Käytäntö edistää työnhakijoiden tasapuolista, osaamiseen ja pätevyyteen perustuvaa käsittelyä.

Kuntarekryllä voit hoitaa anonyymit rekrytoinnit helposti ja luotettavasti. Se on erillinen lisäominaisuus, jonka sopimusasiakkaat saavat käyttöönsä nopeasti. Anonyymin rekrytoinnin lisäominaisuus poistaa rekrytoinneista hakemusten käsittelijän inhimillisen erehdyksen mahdollisuuden. 

Rekrytoivat henkilöt eivät saa työnhakijoiden anonymisoituja tietoja näkyviinsä, kun anonyymin rekrytoinnin lisäominaisuus on kytketty päälle. Rekrytointia ja hakemuksia voidaan käsitellä normaaliin tapaan järjestelmässä luottaen siihen, ettei strukturoituja tunnistetietoja tule hakemukselta esille. Kun rekrytoinnista otetaan anonymiteetti pois päältä, tulevat työhakemuksen kaikki tiedot esiin ja rekrytointia voidaan jatkaa eteenpäin. 

Kuntarekryn anonyymirekrytoinnin lisäominaisuuden hinta määräytyy organisaation koon mukaan. Sen voi tilata Kuntarekryn verkkokaupasta. Lisätietoja avainasiakaspäällikkö Kimmo Koskelta tai asiakkuuspäällikkö Maria Wendelliltä

Videohaastattelu ja rekrymarkkinointi

Kuntarekryyn on saatavana lisäominaisuutena videohaastattelutyökalu, jonka toimittaa yhteistyökumppanimme RecRight. Työkalu on integroitu suoraan Kuntarekry-järjestelmään, joten erillistä kirjautumista videohaastattelutyökaluun ei vaadita. Videohaastattelutyökalu mahdollistaa työhaastattelujen tekemisen tallennettujen videokysymysten ja videovastausten avulla.

Tarjoamme tukea myös rekrymarkkinointiin ja työnantajamielikuvan kehittämiseen erilaisina lisäpalveluina.

Palvelut ovat ostettavissa Kuntarekryn verkkokaupasta. 

Kuntarekry työnhakijoille

Kuntarekry tarjoaa työnhakijoille työkalut oman profiilin ylläpitoon ja sijaisille käytettävyyskalenterin. Käytettävyyskalenteriin sijainen voi kätevästi merkitä ne päivät, jolloin ei ole käytettävissä sijaisuuksiin. Näin työnantajan kohdentamat sijaiskutsutekstiviestit tavoittavat juuri oikeat sijaiset. 

Siirry Kuntarekry.fi-sivustolle

Tutustu Intro perehdytysohjelmistoon

Näkemyksiä ja uutisia rekrytoinnista
anonyymi-rekrytointi-kuntarekry
Anonyymi rekrytointi yleistyy kunnissa

Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen. Kuntarekry-palvelun uusi lisäominaisuus tukee anonyymiä rekrytointia.

krobotti-fcg
KRobotti työnhakijoiden tukena Kuntarekryssä

Kuntarekry.fi-sivustolle on julkaistu uusi tekoälypohjainen chatbot, joka opastaa työnhakijoita ongelmatilanteissa. Kehitystyön taustalla on ollut parempien kokemusten tuottaminen asiakkaille.

asiakaskokemus-fcg
Erinomainen asiakaskokemus osana normaalia arkea

Asiakaskokemukseen voi meistä ihan jokainen vaikuttaa omassa työssään. Toiset roolit ovat näkyvämpiä kuin toiset ja jokaisen palasen tulee olla sopivasti paikoillaan.

pelkosenniemen-kunta-on-kuntarekryn-uusi-asiakas
Kuntarekryn käyttö kasvaa Lapissa

Pelkosenniemen kunta on aloittanut Kuntarekryn asiakkaana. Kuntarekry haluttiin kunnassa käyttöön, koska se on laajalti käytössä myös muissa Lapin kunnissa. Kuntarekry tuo avoimille työpaikoille kaivattua näkyvyyttä.

Kuntarekry_10_vuotta
Kuntarekry 10 vuotta!

Valtakunnallinen rekrytointiratkaisu lähti liikkeelle kuntien tarpeista. Palvelun ensisijaisena tavoitteena oli varmistaa osaavaa henkilökuntaa kunta-alalle ja kuntatyönantajille haluttiin saada myös valtakunnallista näkyvyyttä. 

kuntarekry_656x336
Työntekijäkokemus - avain toimivaan työyhteisöön

Työntekijäkokemus koostuu jokapäiväisistä kohtaamisista työelämässä. Se on kaikki mitä koemme, kohtaamme ja tunnemme työpäivän aikana. Meistä jokainen voi kokea työntekijäkokemuksen eri tavalla.

Blogi_organisaatiokulttuuri_rekrytoinnin_veturina
Organisaatiokulttuuri rekrytoinnin veturina

Tuo organisaatiokulttuuri näkyväksi! Kerro, mitä teillä tehdään, mitä teillä tapahtuu, ketä teillä on töissä. Näytä, että teillä eletään, koetaan, tunnetaan. 

Kuntarekry_koulutukset
Kuntarekryn koulutukset ja konsultoinnit

Tarjoamme Kuntarekryn sopimusasiakkaille yhteiskoulutuksia, webinaareja ja konsultointia. Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

Palvelukokemus_blogi_Anne_Mari_Nivukoski
Mistä hyvä palvelukokemus muodostuu?

Hyvän palvelukokemuksen syntyyn ei aina riitä pelkästään ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelija. Lue palvelupäällikkö Anne-Mari Nivukosken ajatuksia hyvästä palvelukokemuksesta ja mitkä tekijät siihen vaikuttavat. 

Kuntarekry.fi-sivusto tarjoaa työnantajille urasivun ja analytiikkaa 

Kuntarekry-sivusto tarjoaa työnantajille näyttävän ja modernin urasivun. Urasivu on työnantajan käyntikortti työnhakijoille. Urasivulle kootaan asiakkaan työpaikkailmoitukset, organisaation esittelyvideo, linkit asiakkaan SoMe-kanaviin ja muuta mahdollista organisaation markkinointimateriaalia. Urasivuihin sisältyy myös ilmoitusten käyttöanalytiikka eli tietoa mm. siitä, kuinka moni on käynyt katsomassa ilmoituksia. Lisäksi urasivulla on jatkuvana palveluna kävijäkysely, josta saatavien työnhakijapalautteiden avulla työnantaja-asiakkaat voivat kehittää urasivua ja rekrymarkkinointia edelleen. 

Kuntarekry-rekrytointijärjestelmään sisältyvä Kuntarekry.fi-sivusto on vakiinnuttanut asemansa kuntien omana rekrytointikanavana. Sivustolla on yli 2,5 miljoonaa kävijää vuosittain ja tehtäviä on jatkuvasti avoimena yli 3000. Palveluun on rekisteröitynyt yli 700 000 työnhakijaa. Sivustolla esittelemme avointen työpaikkojen lisäksi kunta-alaa, opastamme työnhakijoita Kuntarekryn käytössä ja julkaisemme artikkeleita työelämään ja työnhakemiseen liittyen.

Kuntarekry demovideo