FCG_Kuntarekry

Kuntarekry on kunta-alan rekrytointikanava

Kuntarekry on ainoa kunta-alalle kehitetty ja räätälöity kansallinen Suomen Kuntaliiton ja kuntien kanssa yhdessä kehitetty kokonaispalvelu. Työnantajille Kuntarekry tarjoaa rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja. Työnhakijoille Kuntarekry.fi-palvelusta löytyy tuhansia avoimia työpaikkoja kautta maan ja helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen.

Tutustu ekstrapalveluihimme koronapandemian aikana

Kuntarekry tarjoaa käyttäjälleen rekrytoinnin kokonaispalvelun

Kuntarekryn työkalut sopivat organisaation ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin sekä lyhytaikaisten sijaisuuksien hallintaan. Kuntarekryä käyttää yli 300 organisaatiota. Kuntarekry.fi-sivustolla julkaistaan avointen työpaikkojen lisäksi myös tietoa kunta-alasta, kerrotaan työtehtävistä ja opastetaan työnhaussa.

Kuntarekryllä hoidettiin vuonna 2019 yli 33 000 rekrytointia ja täytettiin 175 400 sijaistarvetta.

Kuntarekry-palvelu sisältää

  • Monipuolisen ja kustannustehokkaan julkisen sektorin erityistarpeisiin kehitetyn rekrytointiohjelmiston 
  • Osaajapankin, sillä Kuntarekryssä on yli 700 000 rekisteröitynyttä työnhakijaa ja kymmeniä tuhansia eri alojen sijaisuuksiin päteviä ammattilaisia
  • Monipuoliset työkalut rekrytoinnin eri vaiheisiin rekrymarkkinoinnista videohaastatteluihin, anonyymirekryyn ja perehdytykseen
  • Kustannustehokkaan ja nopean sijaisuuksien hallinnan: yli 50 % sijaisuuksista täytetään Kuntarekryllä alle 5 minuutissa
  • Asiantuntevan ja nopean asiakastukipalvelun sekä käytön tuen suomen ja ruotsin kielellä
  • Asiakaswebinaareja ja -tilaisuuksia rekrytoinnin osaamisen kehittämiseen
  • Turvallisen käyttöympäristön, sillä Kuntarekry on luotettava kotimainen Saas-palvelu yli 99 % käytettävyydellä
  • Kunta-alan työpaikkojen oman markkinointikanavan Kuntarekry.fi-sivuston, jossa vierailee yli 2,5 miljoonaa kävijää vuosittain
  • Näkyvyyden SoMe-kanavissa, sillä Kuntarekry tavoittaa sosiaalisessa mediassa yli 100 000 ihmistä viikoittain
  • Näkyvyyden kymmenissä eri rekrytapahtumissa ympäri Suomea  

Kuntarekryllä voit hoitaa myös anonyymit rekrytoinnit helposti ja luotettavasti. Lisäpalveluna tarjoamme videohaastattelutyökalun, joka mahdollistaa työhaastattelujen tekemisen videon avulla. Tarjoamme tukea myös rekrymarkkinointiin ja työnantajamielikuvan kehittämiseen erilaisina lisäpalveluina.

 Työnhakijoille palvelu tarjoaa työkalut oman profiilin ylläpitoon ja sijaisille käytettävyyskalenterin. Käytettävyyskalenteriin sijainen voi kätevästi merkitä ne päivät, jolloin ei ole käytettävissä sijaisuuksiin. Näin työnantajan kohdentamat sijaiskutsutekstiviestit tavoittavat juuri oikeat sijaiset. 

Siirry Kuntarekry.fi-sivustolle

Näkemyksiä rekrytoinnista
Kuntarekry_rekrytointi
Kokeilukulttuuri tuo motivaatiota työpäivään

Monille työ voi olla vain suorittamista. Kokeilukulttuuri on yksi työkalu motivaation ja innovoinnin valjastamiseksi yrityksesi käyttöön. 

Kuntarekry_Pohjanmaa
Kuntarekry kasvaa Pohjanmaalla

Vetelin kunnassa päätettiin ottaa Kuntarekry käyttöön, koska Kuntarekryn tunnettuus ja käyttölaajuus ovat Suomessa hyviä. Lue lisää uutisesta!

Kuntarekry.fi-sivusto

Kuntarekry-rekrytointijärjestelmään sisältyvä Kuntarekry.fi-sivusto on vakiinnuttanut asemansa kuntien omana rekrytointikanavana. Sivustolla on yli 2,5 miljoonaa kävijää vuosittain ja tehtäviä on jatkuvasti avoimena yli 3000. Palveluun on rekisteröitynyt yli 700 000 työnhakijaa. Sivustolla esittelemme avointen työpaikkojen lisäksi kunta-alaa, opastamme työnhakijoita Kuntarekryn käytössä ja julkaisemme artikkeleita työelämään ja työnhakemiseen liittyen.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
21221.jpg
Kimmo
Koski
Avainasiakaspäällikkö, HR ohjelmistot
+358 50 328 8517