FCG_Kuntarekry

Kuntarekry on kunta-alan rekrytointikanava

Kuntarekry on ainoa kansallinen kunta-alalle kehitetty ja räätälöity Suomen Kuntaliiton ja kuntien kanssa yhdessä kehitetty rekrytoinnin kokonaispalvelu. Työnantajille Kuntarekry tarjoaa rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja. Työnhakijoille Kuntarekry.fi-palvelusta löytyy tuhansia avoimia työpaikkoja kautta maan ja helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen.

Kuntarekry tarjoaa käyttäjälleen rekrytoinnin kokonaispalvelun

Kuntarekryn työkalut sopivat organisaation ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin sekä lyhytaikaisten sijaisuuksien hallintaan. Kuntarekryä käyttää yli 350 organisaatiota. Kuntarekry.fi-sivustolla julkaistaan avointen työpaikkojen lisäksi tietoa kunta-alasta, kerrotaan työtehtävistä ja opastetaan työnhaussa.  Sivusto tarjoaa työnantajille myös urasivun ja työpaikkailmoitusten analytiikkaa, joita työnantajat voivat hyödyntää rekrymarkkinoinnin suunnittelussa.

Kuntarekryllä hoidettiin vuonna 2019 yli 33 000 rekrytointia ja täytettiin 175 400 sijaistarvetta.

Kuntarekry-palvelu sisältää

  • Monipuolisen ja kustannustehokkaan julkisen sektorin erityistarpeisiin kehitetyn rekrytointiohjelmiston 
  • Osaajapankin, sillä Kuntarekryssä on yli 700 000 rekisteröitynyttä työnhakijaa ja kymmeniä tuhansia eri alojen sijaisuuksiin päteviä ammattilaisia
  • Monipuoliset työkalut rekrytoinnin eri vaiheisiin rekrymarkkinoinnista videohaastatteluihin, anonyymirekryyn ja perehdytykseen
  • Kustannustehokkaan ja nopean sijaisuuksien hallinnan: yli 50 % sijaisuuksista täytetään Kuntarekryllä alle 5 minuutissa
  • Asiantuntevan ja nopean asiakastukipalvelun sekä käytön tuen suomen ja ruotsin kielellä
  • Asiakaswebinaareja ja -tilaisuuksia rekrytoinnin osaamisen kehittämiseen
  • Turvallisen käyttöympäristön, sillä Kuntarekry on luotettava kotimainen Saas-palvelu yli 99 % käytettävyydellä
  • Kunta-alan työpaikkojen oman markkinointikanavan Kuntarekry.fi-sivuston, jossa vierailee yli 2,5 miljoonaa kävijää vuosittain
  • Näkyvyyden SoMe-kanavissa, sillä Kuntarekry tavoittaa sosiaalisessa mediassa yli 100 000 ihmistä viikoittain
  • Näkyvyyden kymmenissä eri rekrytapahtumissa ympäri Suomea  

Kuntarekryllä voit hoitaa myös anonyymit rekrytoinnit helposti ja luotettavasti. Lisäpalveluna tarjoamme videohaastattelutyökalun, joka mahdollistaa työhaastattelujen tekemisen videon avulla. Tarjoamme tukea myös rekrymarkkinointiin ja työnantajamielikuvan kehittämiseen erilaisina lisäpalveluina. 

Työnhakijoille palvelu tarjoaa työkalut oman profiilin ylläpitoon ja sijaisille käytettävyyskalenterin. Käytettävyyskalenteriin sijainen voi kätevästi merkitä ne päivät, jolloin ei ole käytettävissä sijaisuuksiin. Näin työnantajan kohdentamat sijaiskutsutekstiviestit tavoittavat juuri oikeat sijaiset. 

Siirry Kuntarekry.fi-sivustolle

Tutustu Intro perehdytysohjelmistoon

Näkemyksiä ja uutisia rekrytoinnista
pelkosenniemen-kunta-on-kuntarekryn-uusi-asiakas
Kuntarekryn käyttö kasvaa Lapissa

Pelkosenniemen kunta on aloittanut Kuntarekryn asiakkaana. Kuntarekry haluttiin kunnassa käyttöön, koska se on laajalti käytössä myös muissa Lapin kunnissa. Kuntarekry tuo avoimille työpaikoille kaivattua näkyvyyttä.

Kuntarekry_10_vuotta
Kuntarekry 10 vuotta!

Valtakunnallinen rekrytointiratkaisu lähti liikkeelle kuntien tarpeista. Palvelun ensisijaisena tavoitteena oli varmistaa osaavaa henkilökuntaa kunta-alalle ja kuntatyönantajille haluttiin saada myös valtakunnallista näkyvyyttä. 

kuntarekry_656x336
Työntekijäkokemus - avain toimivaan työyhteisöön

Työntekijäkokemus koostuu jokapäiväisistä kohtaamisista työelämässä. Se on kaikki mitä koemme, kohtaamme ja tunnemme työpäivän aikana. Meistä jokainen voi kokea työntekijäkokemuksen eri tavalla.

Blogi_organisaatiokulttuuri_rekrytoinnin_veturina
Organisaatiokulttuuri rekrytoinnin veturina

Tuo organisaatiokulttuuri näkyväksi! Kerro, mitä teillä tehdään, mitä teillä tapahtuu, ketä teillä on töissä. Näytä, että teillä eletään, koetaan, tunnetaan. 

Kuntarekry_koulutukset
Kuntarekryn koulutukset ja konsultoinnit

Tarjoamme Kuntarekryn sopimusasiakkaille yhteiskoulutuksia, webinaareja ja konsultointia. Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

Palvelukokemus_blogi_Anne_Mari_Nivukoski
Mistä hyvä palvelukokemus muodostuu?

Hyvän palvelukokemuksen syntyyn ei aina riitä pelkästään ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelija. Lue palvelupäällikkö Anne-Mari Nivukosken ajatuksia hyvästä palvelukokemuksesta ja mitkä tekijät siihen vaikuttavat. 

Kuntarekry.fi-sivusto tarjoaa työnantajille urasivun ja analytiikkaa 

Kuntarekry-sivusto tarjoaa työnantajille näyttävän ja modernin urasivun. Urasivu on työnantajan käyntikortti työnhakijoille. Urasivulle kootaan asiakkaan työpaikkailmoitukset, organisaation esittelyvideo, linkit asiakkaan SoMe-kanaviin ja muuta mahdollista organisaation markkinointimateriaalia. Urasivuihin sisältyy myös ilmoitusten käyttöanalytiikka eli tietoa mm. siitä, kuinka moni on käynyt katsomassa ilmoituksia. Lisäksi urasivulla on jatkuvana palveluna kävijäkysely, josta saatavien työnhakijapalautteiden avulla työnantaja-asiakkaat voivat kehittää urasivua ja rekrymarkkinointia edelleen. 

Kuntarekry-rekrytointijärjestelmään sisältyvä Kuntarekry.fi-sivusto on vakiinnuttanut asemansa kuntien omana rekrytointikanavana. Sivustolla on yli 2,5 miljoonaa kävijää vuosittain ja tehtäviä on jatkuvasti avoimena yli 3000. Palveluun on rekisteröitynyt yli 700 000 työnhakijaa. Sivustolla esittelemme avointen työpaikkojen lisäksi kunta-alaa, opastamme työnhakijoita Kuntarekryn käytössä ja julkaisemme artikkeleita työelämään ja työnhakemiseen liittyen.

Kuntarekry demovideo