Mikä tahansa monimutkainen ilmiö, prosessi tai toimintamalli on helpommin ymmärrettävissä visualisoinnin avulla. Hyvin tuotettu visualisointi parantaa katsojan ymmärrystä tarkasteltavasta kohteesta. 

Visualisointi auttaa viestimään helposti ymmärrettävällä ja ihmisiä yhdistävällä tavalla

Visualisointien avulla monimutkainen kokonaisuus tehdään helposti ymmärrettäväksi. Yhteisymmärrystä lisäävä visualisointi auttaa investointipäätöksen tekoa, suunnitelmien hyväksymistä tai etenemistavan valintaa koskevia keskusteluja. Visualisointia voi hyödyntää myös lakisääteiseen kaavoitukseen kuuluvassa arviointi- ja osallistumismenettelyssa sekä asukastilaisuuksissa. 

Visualisointi tekee monimutkaisenkin kokonaisuuden helposti ymmärrettäväksi.

Visualisointi voi olla esimerkiksi fotorealistinen 3D-kuva hankesuunnitelmasta, taulukko, kuvaaja, kartta tai vaikkapa animaatio, joka esittelee rakennuskohteen tai tuotantoprosessin. Visualisointien käyttö ei rajoitu ainoastaan rakentamisen hankkeisiin, vaan niitä voidaan käyttää esimerkiksi opetuksessa ja koulutuksessa, markkinoinnissa, kaupunkitiloissa sekä palveluissa.

Uudet teknologiat, kuten AR, laajentavat visualisointien hyödynnettävyyttä.

Uudet teknologiat tarjoavat visualisoinnille entistä laajemman hyödynnettävyyden. Esimerkiksi lisätyn todellisuuden (AR) avulla voidaan tuottaa syvempää vuorovaikutusta. Teknologia tekee oppimisesta entistä kiehtovampaa, kun informaatio on dynaamista.

Käytämme ennakkoluulottomasti uusia visualisoinnin teknologioita hyväksi ja hyödynnämme laajasti visualisointia esimerkiksi rakennussuunnitelmien, paikkatietoaineistojen ja kuntien tunnuslukujen esittämisessä.

Tutustu asiakasesimerkkeihimme, joissa on hyödynnetty visualisointia: 

Visualisointi - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
21781.jpg
Kennet
Kurman
Kehityspäällikkö,tietomallipalvelut, Kiinteistöt ja talotekniikka
+358 41 730 1128
21728.jpg
Olli
Poutanen
Taiteen maisteri, HTM, Kiinteistöt ja talotekniikka
+358 50 370 2693