Elämäntöitä

Mistä suomalainen hyvinvointi rakentuu ja miten maastamme on rakennettu pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan pioneeri, jonka kansa on tutkitusti maailman onnellisin?

HIILINEUTRAALI SUOMI
Todellinen tavoite vai kunnianhimoista haaveilua?
Hiilimeutraali Suomi - haaveilua vai uusiutuvan energian mahdollisuus?

Tuulivoima kunnianhimoisen tavoitteen ajurina

Energiantuotanto on muutoksessa. Tavoitteena on hiilineutraali Suomi vuoteen 2035 mennessä. Kunnianhimoistako?
Selvitimme, pystyykö tuulivoima vastaamaan sille asetettuihin odotuksiin vai onko se vain puhetta puhtaasta tulevaisuudesta.

HYVÄN ELÄMÄN TEKIJÄT MENESTYKSEN TAUSTALLA
Luonto ja kiireetön elämä ovat pienten kuntien valttikortteja

Luonto ja kiireetön elämä ovat pienten kuntien valttikortteja

Pienissä kunnissa piilee Suomen tulevaisuus. Näinköhän? Ainakin niistä on haastajiksi kaupungistumisen trendille. Mutta miten se onnistuu?
Lähdimme 2 300 asukkaan Muonioon selvittämään, miten pienikin kunta voi säilyä houkuttelevana ja elinvoimaisena.

TULOSSA
Kehityskonsultointi patoaa vedennousun haittoja

Kehityskonsultointi patoaa vedenpaisumuksen haittoja

FCG:n kehityskonsultointi tähtää aina perus- ja ihmisoikeuksien toteutumiseen YK:n kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Jo yli 5 000 globaalia projektia kertovat osaamisestamme kaupungistumisen, ilmastonmuutoksen ja infran kehityshaasteiden ratkaisemisessa. Lotta selvitti, miten hyvän elämän tekijät ovat auttaneet merenpinnan nousun uhkaamaa yhteisöä pysymään pinnalla.

Sarjan juontajana Lotta Hintsa

Lotta Hintsa on suomalainen vuorikiipeilijä ja seikkailija. Hän matkustaa työnsä vuoksi paljon ja se on saanut hänet miettimään uudelleen asioita, joita Suomessa pidetään itsestäänselvyytenä. Lotta lähti kanssamme selvittämään, mitkä ovat ne hyvän elämän tekijät.

Hyvän elämän tekijät

“Elinympäristömme muuttuu jatkuvasti muun muassa kaupungistumisen, digitalisaation ja ilmastonmuutoksen vuoksi. FCG on erikoistunut rakentamaan sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Elämäntöitä-sarjassa pääsemme sukeltamaan syvälle niihin hyvän elämän tekijöihin, joilla vastaamme muuttuvan maailman haasteisiin.”

Mari Puoskari
toimitusjohtaja, FCG

Tilaa elämäntöitä ennakkoon

Tilaa uutiskirjeemme ja näet ensimmäisenä missä Lotta seikkailee seuraavaksi. Lisäksi saat kuukausittain koosteen FCG:n ajankohtaisista uutisista sekä lisätietoa hyvän elämän tekijöistä ja niiden toteutumiseen vaikuttaneista asiantuntijoista.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja annat FCG:lle markkinointiluvan.