eMittarit

eMittarit ja ePalvelut

Kehitämme kevyitä ja räätälöitäviä mittareita ja palveluita terveydenhuollon ja sosiaalitoimen tarpeisiin. Havainnollinen visualisointi tehostaa mittaritiedon luettavuutta. Asiakkaitamme ovat sairaanhoitopiirit, kunnat, kaupungit ja yksityinen sektori. 

Kehitämme kevyitä ja räätälöitäviä mittareita ja järjestelmiä sote-sektorille. Helposti käyttöönotettavat mittarit tuovat uudenlaista näkökulmaa johtamiseen ja tiedon analysointiin. 

eDesi-palvelu kertoo reaaliaikaisesti käsihuuhteen käyttömäärän. Palvelun keräämällä tiedolla kehitetään potilasturvallisuutta ja sitä voi käyttää myös koulutuksessa. 

Infektiotorjunnan tehoa on mahdollista tehostaa mittaamalla organisaation yksikkökohtaista käsihuuhteen käyttöaikaa eHuuhde-palvelulla. eHuuhde on tärkeä työkalu kulttuurimuutoksessa, jossa ohjataan henkilöstön käyttäytymistä kohti potilasturvallisempaa toimintaa. 

Mittaamalla organisaatiosi yksikkökohtaista käsihuuhteen käyttöaikaa ja julkistamalla historiatiedot nostat infektiotorjunnan kyvykkyyttä. eHuuhde on tärkeä työkalu kulttuurimuutoksessa, jossa muutetaan henkilöstön käyttäytymistä kohti potilasturvallisempaa toimintaa.

eHanska visualisoi suojakäsineiden käyttöön liittyvää metriikkaa. Palvelu tukee tartuntojen ehkäisyä, hahmottaa palveluprosessin sisältöä ja auttaa toiminnan kehittämisessä.  

Mittareiden vaikuttavuutta tehostetaan havainnollisella visualisoinnilla. 

ePiikki-palvelulla on helppo seurata läpinäkyvästi organisaation rokotekattavuuden kehitystä. ePiikin tuottamaa tietoa voidaan lisäksi hyödyntää mm. rokotekattavuuteen liittyvissä koulutuksissa. 

eAika-jonomittari kertoo reaaliaikaisesti palvelujen saatavuustiedot. eAjan raportointinäkymä kehittää organisaation toimintakykyä parantuneen jonohallinnan myötä.  

 

eMittarit ja ePalvelut - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.