Header_1920x360.jpg

Esihenkilö - loista työssäsi!

Esimiestyö ja henkilöstöjohtaminen vaativat monien lankojen pitämistä käsissä samanaikaisesti. Samalla tulee huolehtia omasta asiantuntijuudesta, palvelussuhdeasioiden ja hankalien tilanteiden hallinnasta sekä työhyvinvoinnin edistämisestä. Näiden lisäksi esihenkilöltä odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Syksyn 2022 avoimet esihenkilökoulutukset

Esihenkilöille ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille suunnatuissa koulutuksissamme saat apuja ja työkaluja esihenkilönä toimimiseen. Voit valita Sinulle sopivimman webinaarin, koulutusohjelman tai verkkokurssin erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Esimies - syvennä osaamistasi ja loista työssäsi!

Hyödynnä edullinen ryhmähinta  

Tiesithän, että kaikissa etänä toteutettavissa koulutuspäivissä, webinaareissa ja verkkokursseilla on voimassa organisaatiokohtaisesti ryhmäkoon mukaan porrastetut alennetut hinnat? Muista siis vinkata koulutuksista myös kollegoillesi tai vaikkapa HR:n osaamisen kehittämisestä vastaavalle. Koko ryhmän ilmoittautuminen onnistuu sujuvasti kertaheitolla. Tarkat hintatiedot löydät koulutusten omilta verkkosivuilta. Tule nyt kollegoiden kanssa kouluttautumaan!

siirry koulutushakuun

Esimiespassi verkkokurssilta apua palvelussuhdeasioiden ja työehtosopimusten hallintaan

Yleisimmät palvelussuhdeasiat, työlainsäädännön ja työehtosopimusten (KVTES, OVTES, LS, TS & AVAINTES) hallinta on esimiestyön kivijalka.

Koulutuksistamme saat apua yleisimpien palvelussuhdeasioiden hallintaan.

Henkilöstöjohtaminen on merkittävä osa esimiestyötä. Esimiespassi-verkkokurssin tavoitteena on opastaa esimiestä löytämään oikeat tietolähteet työnsä tueksi sekä antaa hänelle valmiuksia toimia työnantajaroolissa ja selvitä työyhteisön haastavista tilanteista. Kurssin suoritettuaan esimies tuntee vastuunsa henkilöstöasioissa sekä hallitsee tarvittavat perustiedot palvelussuhdeasioista ja työlainsäädännöstä. Verkkokurssin hyväksytystä suorituksesta osallistujalle myönnetään Esimiespassi. Verkkokurssin voi myös tilata omalle organisaatiolle edullisesti alennetuilla ryhmähinnoilla.   

tutustu tästä esimiespassi -verkkokurssiin 

Etkö löytänyt sopivaa koulutusta? Tuotamme myös tilauskoulutuksia erilaisiin esihenkilötyön tarpeisiin ja palvelussuhdeasioiden hallintaan. Kysy lisää asiakkuuspäälliköltämme.

siirry koulutushakuun

fcg-podcast