Header_1920x360.jpg

Esihenkilö - loista työssäsi!

Esimiestyö ja henkilöstöjohtaminen vaativat monien lankojen pitämistä käsissä. Samanaikaisesti tulee huolehtia omasta asiantuntijuudesta, palvelussuhdeasioiden ja hankalien tilanteiden hallinnasta sekä työhyvinvoinnin edistämisestä. Näiden lisäksi esihenkilöltä odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Esihenkilöille ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille suunnatuissa koulutuksissamme saat apuja ja työkaluja esihenkilönä toimimiseen. Tarjonnassamme on webinaareja, koulutusohjelmia ja verkkokursseja erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Esimies - syvennä osaamistasi ja loista työssäsi!

Hyödynnä edullinen ryhmähinta  

Tiesithän, että kaikissa etänä toteutettavissa koulutuspäivissä, webinaareissa ja verkkokursseilla on voimassa organisaatiokohtaisesti ryhmäkoon mukaan porrastetut alennetut hinnat? Muista siis vinkata koulutuksista myös kollegoillesi tai vaikkapa HR:n osaamisen kehittämisestä vastaavalle. Koko ryhmän ilmoittautuminen onnistuu sujuvasti kertaheitolla. Tarkat hintatiedot löydät koulutusten omilta verkkosivuilta. Tule nyt kollegoiden kanssa kouluttautumaan!

Katso kaikki esimiestyön ja työyhteisöjen kehittämisen koulutukset

Verkostoidu kollegoiden kanssa tapahtumissa 
fcg-tyohyvinvoinninseminaari
Työhyvinvointiseminaari 9.12.2021

Työhyvinvointiseminaari on sinulle, joka työskentelet työhyvinvoinnin parissa. Seminaarin ytimessä ovat työhyvinvoinnin ajankohtaiset aiheet. Ohjelmaa rakennetaan parhaillaan - varaa päivä jo nyt kalenteriisi!

Mistä apua palvelussuhdeasioiden ja työehtosopimusten hallintaan?

Yleisimmät palvelussuhdeasiat, työlainsäädännön ja työehtosopimusten (KVTES, OVTES, LS, TS & AVAINTES) hallinta on esimiestyön kivijalka.

Koulutuksistamme saat apua yleisimpien palvelussuhdeasioiden hallintaan.

Esimiespassi -verkkokurssi - aloita opiskelu juuri silloin kun haluat 

Henkilöstöjohtaminen on merkittävä osa esimiestyötä. Kurssin tavoitteena on opastaa esimiestä löytämään oikeat tietolähteet työnsä tueksi sekä antaa hänelle valmiuksia toimia työnantajaroolissa ja selvitä työyhteisön haastavista tilanteista. Kurssin suoritettuaan esimies tuntee vastuunsa henkilöstöasioissa sekä hallitsee tarvittavat perustiedot palvelussuhdeasioista ja työlainsäädännöstä. Verkkokurssin hyväksytystä suorituksesta osallistujalle myönnetään Esimiespassi. Verkkokurssin voi myös tilata omalle organisaatiolle edullisesti alennetuilla ryhmähinnoilla.   

Katso kaikki palvelussuhdeasioiden koulutukset koulutuskalenterista

Etkö löytänyt sopivaa koulutusta? Tuotamme myös tilauskoulutuksia erilaisiin esihenkilötyön tarpeisiin ja palvelussuhdeasioiden hallintaan.

Ota yhteyttä:

fcg-podcast

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
20061.jpg
Tarja
Heikkinen
Tiimin vetäjä, Koulutus ja tapahtumapalvelut
+358 50 327 0537
21744.jpg
Essi
Koskenvesa
Koulutuspäällikkö, Koulutus ja tapahtumapalvelut
+358 44 481 1430