Header_1920x360.jpg

Esihenkilö - loista työssäsi!

Esimiestyö ja henkilöstöjohtaminen vaativat monien lankojen pitämistä käsissä. Samanaikaisesti tulee huolehtia omasta asiantuntijuudesta, palvelussuhdeasioiden ja hankalien tilanteiden hallinnasta sekä työhyvinvoinnin edistämisestä. Näiden lisäksi esihenkilöltä odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Esihenkilöille ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille suunnatuissa koulutuksissamme saat apuja ja työkaluja esihenkilönä toimimiseen. Tarjonnassamme on webinaareja, koulutusohjelmia ja verkkokursseja erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Esimies - syvennä osaamistasi ja loista työssäsi!

Hyödynnä edullinen ryhmähinta  

Tiesithän, että kaikissa etänä toteutettavissa koulutuspäivissä, webinaareissa ja verkkokursseilla on voimassa organisaatiokohtaisesti ryhmäkoon mukaan porrastetut alennetut hinnat? Muista siis vinkata koulutuksista myös kollegoillesi tai vaikkapa HR:n osaamisen kehittämisestä vastaavalle. Koko ryhmän ilmoittautuminen onnistuu sujuvasti kertaheitolla. Tarkat hintatiedot löydät koulutusten omilta verkkosivuilta. Tule nyt kollegoiden kanssa kouluttautumaan!

Käytännön esimiestyön webinaarit - tutustu ja ilmoittaudu mukaan

Rekrytoinnin askelmerkit ja kokonaisuus hallintaan

Katso kaikki esimiestyön ja työyhteisöjen kehittämisen koulutukset

Verkostoidu kollegoiden kanssa tapahtumissa 
Kunta-alan-esimiesfoorumi
Kunta-alan esimiesfoorumi 23.9.2021

Työntekemisen uusi normaali on muuttunut. Miten esihenkilö pystyy vastaamaan uusiin työnteon haasteisiin ja toisaalta mahdollisuuksiin? Esimiesfoorumi on tapahtuma esihenkilöille, jotka haluavat jakaa ajatuksia, pohtia tulevaisuuden suuntaviivoja ja kuulla puheenvuoroja esihenkilötyön ytimestä. 

Terveydenhuollon-esimiesfoorumi-fcg
Terveydenhuollon esimiesfoorumi 5.10.2021

Miltä näyttää soteuudistuksen tulevaisuus? Jatkuva muutos on uusi normaali ja Lean-periaatteet arkipäivää myös terveydenhuollossa. Foorumissa on puhujana mm. Tarja Myllärinen Suomen Kuntaliitosta.

fcg-tyohyvinvoinninseminaari
Työhyvinvointiseminaari 9.12.2021

Työhyvinvointiseminaari on sinulle, joka työskentelet työhyvinvoinnin parissa. Seminaarin ytimessä ovat työhyvinvoinnin ajankohtaiset aiheet. Ohjelmaa rakennetaan parhaillaan - varaa päivä jo nyt kalenteriisi!

Mistä apua palvelussuhdeasioiden ja työehtosopimusten hallintaan?

Yleisimmät palvelussuhdeasiat, työlainsäädännön ja työehtosopimusten (KVTES, OVTES, LS, TS & AVAINTES) hallinta on esimiestyön kivijalka.

Näistä koulutuksista saat apua yleisimpien palvelussuhdeasioiden hallintaan

Palvelussuhdeasiat esimiestyössä koulutusohjelma 21.9.-25.11.2021

Palvelussuhdeasioiden hallinta on esimiestyön tukijalka. Koulutusohjelma antaa kokonaiskuvan palvelussuhdeasioista kunnallisissa työ- ja virkasuhteissa sekä siitä, miten ne kytkeytyvät henkilöstöstrategiaan ja esimiehen tehtäviin. Tästä koulutuspaketista kunta-alan esimies saa kaiken tarvittavan henkilöstötyön luotsaamisen tueksi. 

Koulutusohjelma koostuu viidestä tehokkaasta webinaarista sekä Esimiespassi-verkkokoulutuksesta, jonka voit suorittaa omaan tahtiin kätevästi työpisteeltäsi käsin. 

Palvelussuhdeasioiden mestari verkkokurssi 5.10.-7.12.2021 

Verkkokukurssilla opit tehtävien avulla soveltamaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES) sekä työlainsäädäntöä vaativiin käytännön tilanteisiin. Suurimpaan osaan tehtäviä saat henkilökohtaisen palautteen. Kurssi soveltuu erityisesti esimiehille, joilla on jo perustiedot työlainsäädännön ja KVTES:n sisällöstä. Kurssin suorittaminen edellyttää keskimäärin kolmen päivän työpanosta. 

Haastavat palvelussuhdeasiat -webinaari 28.10.2021 

Tiedätkö miten toimia, jos työntekijän työkyky on alentunut tai tämä laiminlyö työvelvoitettaan? Miten varoitus annetaan ja mitkä ovat menettelytavat työ- ja virkasuhteen päättämistilanteissa? Mitkä ovat kiellettyjä irtisanomisperusteita? Webinaarin avulla opit toimimaan haastavimmissa henkilöstötilanteissa lakeja ja säännöksiä noudattaen.  

Esimiespassi -verkkokurssi, aloita opiskelu juuri silloin kun haluat 

Henkilöstöjohtaminen on merkittävä osa esimiestyötä. Kurssin tavoitteena on opastaa esimiestä löytämään oikeat tietolähteet työnsä tueksi sekä antaa hänelle valmiuksia toimia työnantajaroolissa ja selvitä työyhteisön haastavista tilanteista. Kurssin suoritettuaan esimies tuntee vastuunsa henkilöstöasioissa sekä hallitsee tarvittavat perustiedot palvelussuhdeasioista ja työlainsäädännöstä. Verkkokurssin hyväksytystä suorituksesta osallistujalle myönnetään Esimiespassi. Verkkokurssin voi myös tilata omalle organisaatiolle edullisesti alennetuilla ryhmähinnoilla.   

Katso kaikki palvelussuhdeasioiden koulutukset koulutuskalenteristamme

 

Etkö löytänyt sopivaa koulutusta? Tuotamme myös tilauskoulutuksia erilaisiin tarpeisiin esihenkilötyössä ja palvelussuhdeasioiden hallintaan.

Ota yhteyttä:

Koulutuspäällikkö Essi Koskenvesa, @email  

Koulutuspäällikkö Tarja Heikkinen, @email  

fcg-podcast

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
20061.jpg
Tarja
Heikkinen
Tiimin vetäjä, Koulutus ja tapahtumapalvelut
+358 50 327 0537
21744.jpg
Essi
Koskenvesa
Koulutuspäällikkö, Koulutus ja tapahtumapalvelut
+358 44 481 1430