fcg-aamukahvi-webinaarit

FCG:n aamukahvit: Oppimisympäristöt

FCG:n aamukahvitilaisuudessa keskusteltiin oppimisympäristöistä monesta eri näkökulmasta:

Mika Autiopellon puheenvuorosta saat tiiviin katsauksen lähdelämpöön ja sen hyödyntämiseen muun muassa rakenteilla olevassa Pakilanpuiston kouluhankkeessa Helsingissä.

Katsauksen päiväkoti- ja kouluhankkeiden pedagogiseen suunnitteluun tuo Raila Oksanen, joka selvittää miten suunnitellaan opetuksen, oppilaiden ja koulun mitoituksen tarpeisiin vastaava tulevaisuuden oppimisympäristö. 

Voit ladata tilaisuuden tallenteen ja materiaalit alta:

Mihin koulurakentamisessa tarvitaan pedagogia?

Pöydän ympärillä istuu arkkitehtejä, insinöörejä, rakennuttajia ja rakentajia. Piiriä täydentävät tilaajan edustajat, kustannuslaskija ja pihasuunnittelija. Mutta missä on pedagogi?

Lue Railan Blogi 

Hyvien olosuhteiden tekijät

Vietämme suuren osan ajastamme sisätiloissa. Onkin siis tärkeää, että rakennukset on rakennettu oikein, niissä on miellyttävä asua, opiskella ja työskennellä, ja että ne on suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen. 

TutustU HYVIEN OLOSUHTEIDEN TEKIJÖIHIN 

Lähdelämmöllä luodaan hiilineutraaleja kiinteistöjä

Energiaomavaraisuus herättää kiinnostusta myös kotitalouksissa, mutta suurimmat vaikutukset sen avulla saadaan aikaan kunnissa ja kaupungeissa.

Lue lisää eNERGIAOMAVARAISUUDESTA

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.