Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG Efeko konsultoinnin kärjessä

FCG Efeko sijoittui konsultoinnin ykkösnimeksi Talouselämä -lehden teettämässä tutkimuksessa, jossa arvioitiin 46 kansallista ja kansainvälistä konsulttitoimistoa 11 erilaisella palveluominaisuudella.

Kaikkien ominaisuuksien kokonaisarviossa yrityskuvan kolmen kärki tutkimuksessa oli:

1. FCG Efeko
2. Ernst & Young
3. McKinsey & Company

Eri palveluominaisuuksissa FCG Efeko nousi ykköseksi mm. muutoksen läpiviennissä, organisaatioiden ja johtamisjärjestelmien kehittämisessä, toimialatuntemuksessa ja hyvässä hinta/laatu -suhteessa.

Tutkimuksessa mukana olevat yritykset on valittu Talouselämä- lehden (3/2007) tekemän konsulttiselvityksen perusteella. Tutkimuksessa selvitettiin ylimmän johdon käsityksiä liikkeenjohdon konsulttitoimistoista ja konsulttitoimistojen valintakriteereistä sekä vastaajien toimistoista muodostamasta palvelukuvasta.

Tutkimuksessa haastateltiin ajalla 18.6. - 8.8.2007 puhelimitse 160 uomessa toimivan yrityksen ja julkisen organisaation toimitusjohtajia ja muita johtoryhmätason henkilöitä. Haastateltavista 24 henkilöä työskenteli
kuntien ja valtion hallinnossa.

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 13.9.2007Takaisin