Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG-konsernin alueellinen toiminta laajenee: Lahteen uusi infra- ja ympäristönsuunnittelun konsulttitoimisto

FCG-konsernin FCG Infra ja ympäristö –liiketoimintaryhmä on aloittanut toimintansa Lahdessa. Lahden aluetoimistossa yhdistyvät liiketoimintaryhmään kuuluvien FCG Suunnittelukeskus Oy:n ja FCG IP-Tekniikka Oy:n osaaminen ja palvelut.

- Lahdessa keskitymme erityisesti vesi- ja ympäristönhuollon konsultointiin sekä liikenne- ja väyläsuunnittelua ja rakennuttamista koskeviin palveluihin. Toimintamme tukena on FCG-konsernin vahva toimialaosaaminen. Sen ansiosta voimme toteuttaa esimerkiksi rakennusprojektien eri vaiheiden suunnittelun yhden yrityksen sisällä, toteaa aluetoimiston päällikkönä syyskuun alussa aloittanut tekniikan lisensiaatti Petri Juhola.

Lahden seutu on FCG Infra ja ympäristö –liiketoimintaryhmälle kiinnostava toimintaympäristö ja aluetoimisto vahvistaa osaltaan ympäristöliiketoiminnan ja –osaamisen keskittymää alueella. Aluetoimisto tarjoaa asiakkailleen myös muuta FCG Infra ja ympäristö –liiketoimintaryhmän toimialaosaamista esimerkiksi maankäytön, maisemasuunnittelun sekä talosuunnittelun osalta.

- Lahden aluetoimisto vahvistaa tavoitettamme olla yksi maamme johtavista infrastruktuurin ja yhdyskuntasuunnittelun asiantuntijapalveluita tarjoavista yhtiöistä, toteaa liiketoimintaryhmän johtaja ja FCG Suunnittelukeskus Oy:n toimitusjohtaja Matti Ojala.

FCG Finnish Consulting Group on yksi Suomen suurimmista monialaisista konsulttiyrityksistä ja markkinajohtaja monella toimialallaan. Konsernin palvelut keskittyvät infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnitteluun, koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen sekä kansainväliseen kehityskonsultointiin. FCG-konsernin liikevaihto vuonna 2007 tulee olemaan yli 75 m€ ja konsernin palveluksessa olevan henkilöstön määrä n. 800.

LISÄTIETOJA:

Aluetoimiston päällikkö Petri Juhola, puhelin 050 390 5693 Liiketoimintaryhmän johtaja Matti Ojala, puhelin 010 409 5266

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 12.9.2007Takaisin