Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG-konserni osti bulgarialaisen ympäristökonsulttiyhtiön

FCG-konsernin kansainvälinen toiminta laajenee Bulgariaan. FCG-konserni on ostanut bulgarialaisen, ympäristöalan konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneen POVVIK-OOS -yhtiön.

Povvik-OOS on vuonna 1992 perustettu yhtiö, jonka palveluksessa on noin 20 henkilöä ja yhteistyöverkostossa yli 200 asiantuntijaa. Yhtiön asiakkaina on kansainvälisiä Bulgariassa toimivia yhtiöitä ja julkishallinnon organisaatioita sekä kansainvälisiä rahoittajalaitoksia. Yhtiö lukeutuu kolmen suurimman bulgarialaisen ympäristökonsultointia harjoittavan yrityksen joukkoon.

- Bulgaria on uusi EU-maa, jossa tullaan lähivuosina toteuttamaan useita ympäristösektorin kehittämiseen liittyviä investointeja ja hankkeita. FCG:lle ympäristökonsultointi on yksi keskeisistä toiminta-alueista ja tämä kauppa vahvistaa asemaamme näillä voimakkaasti kasvavilla markkinoilla Itä-Euroopassa. Povvikilla on myös vesi- ja ympäristötekniikan osaamista, toteaa FCG International Oy:n toimitusjohtaja Markku Oksanen.

FCG-konsernin kansainvälinen liiketoiminta pohjautuu pitkälti kansainväliseen tytäryhtiöverkostoon ja paikallisen olosuhteet huomioiviin koulutuksen, ympäristön tai yhteiskuntarakenteiden kehitysprojekteihin. FCG International Oy on johtava suomalainen kansainväliseen kehi-tyskonsultointiin keskittynyt yritys.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Markku Oksanen, FCG International Oy, puhelin 010 409 4544, markku.oksanen a fcg.fi

FCG Finnish Consulting Group on yksi Suomen suurimmista monialaisista konsulttiyrityksistä ja markkinajohtaja monella toimialallaan. Konsernin palvelut keskittyvät infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnitteluun, koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen sekä kansainväliseen kehityskonsultointiin. FCG-konsernin liikevaihto vuonna 2007 tulee olemaan yli 75 m€ ja konsernin palveluksessa olevan henkilöstön määrä n. 800.

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 16.11.2007Takaisin