Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

SHQuality siirtyi yrityskaupalla FCG Efekolta Labqualitylle

Lokakuun 31. päivänä allekirjoitetussa yrityskaupassa FCG Efeko Oy:n tytäryhtiö SHQuality siirrettiin Labquality-konserniin.

SHQuality tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollolle laadunarviointipalveluja. Toimintojen rationalisoinnilla Labquality-konserni sai lisää laatutyökaluja ja voimavaroja, joka vahvistaa Labqualityn merkitystä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan laatutyössä.

- FCG Efeko Oy:lle tämä yrityskauppa oli jatkoa aiemmin aloitetulle toimialajärjestelylle, jossa nyt luovutaan laadunarviointipalveluista ja keskitytään ylläpitämään tiettyjä terveydenhuollon luokituksia ja standardeja, kuten NordDRG, RAFAELA, Rava, FIM, ja WeeFIM. Terveydenhuollon ammattilaisille nämä ovat tuttuja tuotteita. Näiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme koulutus- ja konsultointipalveluita, kertoo FCG Efeko Oy:n toimitusjohtaja Ari Kolehmainen.

LISÄTIETOJA

Labquality Oy: Toimitusjohtaja Mauri Keinänen, p. (09) 8566 8230
FCG Efeko Oy: Toimitusjohtaja Ari Kolehmainen, p. 010 409 2143

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 1.11.2007Takaisin