Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Talous- ja rahoitusfoorumiin ennätysmäärä osallistujia

FCG Efeko Oy:n järjestämään kunta-alan talous- ja rahoitusfoorumiin osallistuu ennatysmäärä osallistujia.

Vuoden merkittävimpiin kunta-alan tapahtumiin lukeutuvaan foorumin ilmoittautui etukäteen reilusti yli 500 henkilöä. FCG Efeko Oy:n järjestämä tapahtuma pidetään 6.-8.2. Silja Symphonylla ja sen nimekkääseen puhujakaartiin kuuluu mm. valtiovarainministeri Jyrki Katainen, joka puhuu Suomen talous- ja rahoitusnäkymistä.

Samaan aikaan talous- ja rahoitusfoorumin kanssa järjestetään ICT-Foorumi, julkishallinnon ja tieto- ja viestintätekniikan kärkiyritysten tapaaminen. Tapahtumassa käsitellään laaja-alaisesti julkishallinnon tietotekniikkahankkeiden strategisia haasteita ja ratkaisuja niille - myös käytännön tasolla.

Tämän FCG MentorIT Oy:n järjestämän tapahtuman teemana on mm. arjen tietoyhteiskunnan innovaatioiden kehittäminen.

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 5.2.2008Takaisin