Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

MATERNAn ja FCG:n välinen yhteistyö vahvistuu - MATERNA ulkoistaa koulutusmyynnin FCG:lle

MATERNA Information & Communications Oy on ulkoistanut ITIL®-koulutustensa myynnin ja markkinoinnin sekä koulutusten järjestelyt FCG Finnish Consulting Group Oy:lle.

MATERNA Information & Communications Oy on ulkoistanut ITIL®-koulutustensa myynnin ja markkinoinnin sekä koulutusten järjestelyt FCG Finnish Consulting Group Oy:lle.

- MATERNA on yksi suurimmista toimijoista Euroopassa, ja Suomessakin meidän asiakkaisiimme kuuuluvat useat Suomen TOP 20 –yrityksistä. Sopimuksen tarkoituksena on edelleen vahvistaa MATERNAn asemaa ITIL®-koulutusten tarjoajana, kertoo MATERNAn toimitusjohtaja Irja Perkins.

- FCG:llä on vahva kokemus erilaisten koulutusten myynnistä ja markkinoinnista varsinkin julkisella sektorilla, Irja Perkins jatkaa, ja uskomme koulutusyhteistyöstä olevan hyötyä sekä MATERNAlle että FCG:lle.

- ITIL®-koulutukset vahvistavat entisestään FCG:n kattavia koulutuspalveluja, joka tänä vuonna valittiin jälleen Talouselämä-lehden imagotutkimuksessa koulutusorganisaatioiden terävimpään kärkeen, toteaa FCG:n toimialajohtaja Jari Latvalahti. - FCG saavutti ykkössijan mm. luotettavuudessa, asiakaslähtöisyydessä ja
toimialatuntemuksessa. MATERNA ja FCG muodostavat voimakaksikon, jotka kumppanuuden myötä pystyvät palvelemaan asiakkaitaan entistä laadukkaammin ja kattavammin, Latvalahti jatkaa.

MATERNA tarjoaa Suomessa kaikkia virallisia ITIL®-kursseja ITIL® Expert -sertifiointiin asti. Koulutukset voidaan järjestää suomen ja englannin lisäksi ruotsiksi ja saksaksi. ITIL® Foundation -koulutuksen tentin voi suorittaa suomen-, ruotsin-, englannin- ja saksankielisinä koulutuskielestä riippumatta.

Lisätietoja asiasta
Irja Perkins, toimitusjohtaja, MATERNA Information & Communications Oy, 010 830 2624 tai irja.perkins a materna.com
Jari Latvalahti toimialajohtaja, FCG Finnish Consulting Group Oy, 050 312 0298 tai jari.latvalahti a fcg.fi

MATERNA Information & Communications Oy on johtava IT-palveluhallinnan konsultointiyritys, joka työllistää yli 1 300 henkeä eri puolilla Eurooppaa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2009 oli yli 153 miljoonaa euroa. Tarjoamme prosessi- ja teknologiakonsultointia ja toteutamme tehokkaita IT-ratkaisuja yrityksille, julkishallinnolle ja virastoille. MATERNAn tasokasta erikoisosaamista ovat ITpalvelunhallinta, yritysten liiketoimintasovellukset sekä julkishallinnon asiantuntijasovellukset. www.materna.com/fi

FCG Finnish Consulting Group Oy tarjoaa infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelun, monialaisen koulutuksen, julkisten palvelujen kehittämisen sekä johdon konsultoinnin palveluita kotimaassa ja kansainvälisesti. Yhtiön asiakkaina on laajasti sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioita ja sen suurimmat omistajat ovat Suomen Kuntaliitto, Helsingin yliopisto, Suomen valtio ja Tapiola-yhtiöt. FCG:n palveluksessa on noin 850 asiantuntijaa. www.fcg.fi

Jari Latvalahti (jari.latvalahti a fcg.fi), 13.12.2010Takaisin