Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Rafaela™-järjestelmän koti on nyt Konsultoinnissa

Rafaela™-järjestelmän koti on nyt Konsultoinnissa

Kuntaliiton omistama hoitoisuusluokitusjärjestelmä Rafaela™ siirtyi huhtikuun alusta kokonaisuudessaan FCG Konsultoinnin hoiviin.

Jatkossa Konsultoinnin Hyvinvointi- ja ICT-palvelut -toimiala vastaa siis järjestelmän tuotekehityksestä, lisensseistä, koulutuksesta, asiakastuesta, järjestelmätuesta, markkinoinnista ja uutena kokonaisuutena myös kansainvälisestä viennistä.

 

RAFAELA™  on terveydenhuollossa käytetty hoitoisuusluokitusjärjestelmä, joka tuottaa tiedon potilaan yksilöllisen hoitotyön tarpeesta. Sen avulla voidaan kohdentaa hoitajien työpanos optimaalisesti, jotta potilaat saavat hyvää ja laadukasta hoitoa. Se on erinomainen työkalu hoitotyön suunnitteluun ja johtamiseen.


- RAFAELAN avulla saadaan oikea määrä hoitajia työskentelemään oikeassa paikassa ja vieläpä oikeaan aikaan, Konsultoinnin hyvinvointi- ja ICT-palveluiden toimialajohtaja Petra Kokko kiteyttää.

- Järjestelmä on lajissaan melko ainutlaatuinen. Suomessa se on käytössä kaikissa alue- ja keskussairaaloissa, ja itse asiassa jo muutamassa pohjoismaisessa sairaalassakin.

 

Rafaelalla on siis vientiä. Nyt kun tuotekehitys, asiakastuki koulutuksineen ja vienti ovat saman katon alla, järjestelmän saamaa jalansijaa voidaan vakiinnuttaa ja laajentaa Ruotsissa, Norjassa, Islannissa ja Hollannissa.


- Uskomme sataprosenttisesti tähän tuotteeseen. Sitä on käytetty, kehitetty ja testattu suomalaisissa sairaaloissa vuosikymmenen ajan. Se tuottaa tarpeellista tietoa hoitajille ja heidän työtään suunnitteleville ja toimintaprosesseista päättäville, toimialajohtaja Kokko summaa. 

- Näistä syistä järjestelmä kiinnostaa myös kansainvälisesti.

   

Lisätietoja: toimialajohtaja Petra Kokko, puh. 044 566 7009, petra.kokko a fcg.fi

Minna Nurminen (minna.nurminen a fcg.fi), 8.4.2014Takaisin