Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Lisää elinvoimaa kaupunki- ja aluekeskuksien kehittämisellä

Seminaari keräsi kuntien ja kaupunkien elinvoimakehittäjiä Kuntatalolle

13.5.2015 järjestettiin Kuntatalolla osana Kunta elinvoiman johtajana verkostohanketta valtakunnallinen elinvoimaseminaari. Seminaarin aiheena oli Lisää elinvoimaa kaupunki- ja aluekeskuksien kehittämisellä. Seminaarissa nousi vahvasti esiin yhdyskuntarakenteen merkitys elinvoiman kehittämisessä. Hyvällä mal- suunnittelulla voidaan vaikuttaa muun muassa asukkaiden viihtyvyyteen, keskustan elävyyteen ja palveluiden saavutettavuuteen.

Lue seminaarista lisää Kunnat.netistä.

Minna Nurminen (minna.nurminen a fcg.fi), 10.6.2015Takaisin
Lisää elinvoimaa kaupunki- ja aluekeskuksien kehittämisellä

Hankkeen sivut Kunnat.netissä


Hankkeessa mukana olevat FCG:n yhteyshenkilöt: