Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Terveydenhuollon ATK-päivät keräsi ennätysyleisön

Terveydenhuollon ATK-päivät keräsi ennätysyleisön

FCG toteutti Kuntaliiton kanssa yhteistyönä alan suurimman tapahtuman Suomessa, Terveydenhuollon Atk-päivät Tampereella 12.-13.5.2015.

Sosiaali- ja terveydenhuollon rakenteet uudistuvat merkittävästi ja tietoteknisten ratkaisujen on kyettävä tukemaan muutoksia. Alan suurin tapahtuma tarjosi katsauksen ajankohtaisiin teemoihin ja tarjosi ratkaisuja kehittämisen tueksi.

 

Atk-päiville osallistui 1 200 alan ammattilaista. FCG tuotti samalla tapahtumaan myös messut, joilla 100 alan yritystä esitteli tuotteitaan ja palveluitaan. Vuoden 2015 Terveydenhuollon Atk-päivien ohjelmassa oli kymmeniä esityksiä tietohallintojärjestelmistä ja kehitystyöstä sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan tehostamiseksi. Keskeisenä tapahtumassa oli esillä oli Suomen kansallinen tietohallintostrategia 2020 sekä teema Sote-tieto hyötykäyttöön.

 

Lisää osoitteessa www.kunnat.net/atk-paivat sekä Twitterissa #atkpaivat

 

Lisätietoja: Jari Koivisto, FCG Koulutus Oy

Minna Nurminen (minna.nurminen a fcg.fi), 10.6.2015Takaisin