Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Kuntaliitto ja FCG aiesopimukseen KL-Kuntarekryn siirtymisestä FCG:lle

Kuntaliitto ja FCG ovat 11.9.2015 tehneet aiesopimuksen, jonka mukaisesti Kuntaliitto-konsernin sisällä FCG Finnish Consulting Group Oy ostaa KL-Kuntarekry Oy:n koko osakekannan.

Kuntaliitto ja FCG ovat 11.9.2015 tehneet aiesopimuksen, jonka mukaisesti Kuntaliitto-konsernin sisällä FCG Finnish Consulting Group Oy ostaa KL-Kuntarekry Oy:n koko osakekannan. Kauppa astuu aiesopimuksen mukaan voimaan 1.11.2015. Kaupan toteutuminen edellyttää lopullisen sopimuksen hyväksymistä Kuntaliiton ja FCG:n hallituksissa.

 

Tällä järjestelyllä parannetaan edellytyksiä palvella nykyisiä kunta-asiakkaita HR-palveluissa ja rakentaa pohjaa henkilöstöhallintoon liittyvien palveluiden ja toiminnan laajentumiselle ja monipuolistamiselle. Palvelun laatutaso säilyy ennallaan, hinnoittelu ei muutu ja asiakkaiden kanssa tehtävä teknologinen kehittäminen jatkuu entistä vahvempana.

 

KL-Kuntarekry Oy:n asiakassopimukset jatkuvat aiempien ehtojensa mukaisina myös yrityskaupan toteuduttua ja asiakkaita tullaan tiedottamaan tarkemmin kaupan lopullisen varmistumisen jälkeen. Työntekijöiden asema ei kaupan myötä muutu. 

KL-Kuntarekry Oy ja FCG Finnish Consulting Group Oy ovat molemmat Kuntaliitto-konsernin tytäryhtiöitä. 


LISÄTIETOJA:

Timo Kietäväinen, timo.kietavainen a kuntaliitto.fi, puhelin 0400 486 043

Ari Kolehmainen, ari.kolehmainen a fcg.fi, puhelin 044 704 6252

Tuula Nurminen, tuula.nurminen a kuntarekry.fi, puhelin 050 597 2791

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 15.9.2015Takaisin