Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG on mukana Lääkäripäivät 2016 -tapahtumassa

FCG on mukana Lääkäripäivät 2016 -tapahtumassa

FCG on mukana Lääkäripäivillä Helsingin Messukeskuksessa 13.-15.1.2016.

Osastomme 2c80 sijaitsee hallissa 2.

FCG Konsultoinnilta löytyvät välineet tiedon tallentamiseen, hyödyntämiseen ja raportointiin. Keskeisenä tavotteena on luotettava tiedolla johtaminen, joilloin asiakas voi tehdä päätökset tietoon perustuen.

 

FCG Datawellin Ecomed One –ratkaisut yhdistävät talouden ja kliinisen toiminnan tulokset sekä hoiden vaikuttavuuden. Ne ovat työväline sosiaali- ja terveydenhuollon johdolle, kun halutaan mitata palvelutuotannon arvoa.

Lisätietoja tuotteistamme: www.soteluokitustuotteet.fi.

Minna Nurminen (minna.nurminen a fcg.fi), 13.1.2016Takaisin