Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Miten SOTEa ohjataan? -tilaisuus 17.2.2016 Helsingissä

Miten SOTEa ohjataan?  -tilaisuus 17.2.2016 Helsingissä

Miten SOTEa ohjataan? Sosiaali- ja terveydenhuollon tuotteistaminen itsehallintoalueiden toiminnan ja talouden ohjauksessa -tilaisuus 17.2.2016 Helsingissä

Tilaisuuden tarkoituksena on syventyä sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnanohjaukseen, tuotteistukseen sekä vaikuttavuuden mittaamiseen. Minkä tiedon varassa tehdään päätöksiä? Miten sote-integraatio ja toiminnan muutos saadaan näkyväksi ja aikaiseksi?

Tilaisuus on tarkoitettu kuntien ja sosiaali- ja terveydenhuollon johdolle ja esimiehille, sote-alueiden valmistelijoille, johtaville kliinikoille, asiantuntijoille sekä arviointiylilääkäreille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Tule keskustelemaan tuotteistuksen tulevaisuudesta!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Minna Nurminen (minna.nurminen a fcg.fi), 27.1.2016Takaisin