Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG valittu Gasumin suunnittelu- ja projektipalvelujen sopimuskumppaniksi

FCG valittu Gasumin suunnittelu- ja projektipalvelujen sopimuskumppaniksi

Gasum Oy on valinnut FCG Suunnittelu ja Tekniikka Oy:n, Etteplan Oy:n sekä L2 Paloturvallisuus Oy:n muodostaman ryhmittymän viisivuotiseksi sopimuskumppanikseen.

Gasum Oy on valinnut  FCG Suunnittelu ja Tekniikka Oy:n, Etteplan Oy:n sekä L2 Paloturvallisuus Oy:n muodostaman ryhmittymän viisivuotiseksi sopimuskumppanikseen. Sopimus kattaa maa- ja biokaasun siirron, liikenteen CNG- ja LCNG-hankkeet, biokaasulaitokset, LNG terminaalit sekä lämpölaitosprojektit.


FCG:n Gasumille tarjoamat palvelut kattavat rakennus-, maanrakennus-, prosessi-, LVI-, sähkö-, automaatiosuunnittelun sekä laitehankinta-, luvitus-, maanhankinta-, työmaavalvonta- ja projektinjohtopalveluita. Sopimus vahvistaa FCG:n asemaa johtavana yhdyskunta- ja energiatekniikan suunnittelijana sekä teollisuuden palvelujen tarjoajana.


Sopimuksen kokonaisarvo on yhteensä arviolta 13,5 miljoonaa euroa viiden vuoden aikana.


LISÄTIETOJA:


Jari Marttinen, jari.marttinen a fcg.fi, puhelin 044 298 1979


Ilkka Pihlainen, ilkka.pihlainen a fcg.fi, puhelin 0400 712 915


FCG Finnish Consulting Group Oy on Suomen johtava yhdyskuntatekniikan, teollisuuden ja julkisen sektorin suunnittelu- ja konsultointipalvelujen tarjoaja. FCG tarjoaa julkisten palveluiden kehittämisen, johdon konsultoinnin, monialaisen koulutuksen, yhdyskuntasuunnittelun, vesihuollon sekä talonrakennuksen ja korjausrakentamisen palveluita kotimaassa ja kansainvälisesti. FCG on Suomen suurin täysin kotimainen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Yhtiön omistaa Kuntaliitto Holding Oy.

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 22.2.2016Takaisin