Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Terveydenhuollon Atk-päivät 24.–25.5. Lahdessa

Terveydenhuollon Atk-päivien ohjelmassa on jälleen monipuolinen katsaus ajankohtaisiin teemoihin sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittelyyn liittyvistä toteutuksista, saavutetuista hyödyistä ja toiminnan kehittämisestä uusiin hallintorakenteisiin.

Ohjelma toteutetaan yhdessä Päijät-Hämeen SOTEY:n, Eksoten ja Lahden kaupungin kanssa ja se löytyy osoitteesta www.atkpaivat.fi.

Atk-päivillä on jo yli 40 vuoden perinteet ja viime vuosina päiville on osallistunut yli tuhat terveydenhuollon, hallinnon ja tietojenkäsittelyn asiantuntijaa monista eri ammattiryhmistä. Atk-päivillä on myös laaja ja kattava näyttely alan viimeisimmästä osaamisesta ja tuotevalikoimista.

Huom! 
Painetun FCG:n sidosryhmälehden, FCG Consulting People 1/2016, takasivulla on Terveydenhuollon atk-päivien osalta virheellistä tietoa. ATK-päivät järjestetään vuonna 2016 Lahden Messukeskuksessa ti 24. – ke 25.5. Virheelliset tiedot on korjattu verkkojulkaisuun. 

Nähdään Lahden messukeskuksessa 24.–25.5.!

Terveydenhuollon Atk-päivät

Taina Kytöaho (taina.kytoaho a fcg.fi), 22.2.2016Takaisin
Terveydenhuollon Atk-päivät 24.–25.5. Lahdessa