Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

CityInfo – kaupungin tieto liikkeelle 3D:nä

CityInfo – kaupungin tieto liikkeelle 3D:nä

CityInfo vastaa haasteisiin, joita tiedonjakaminen tuottaa kaupungeille ja kunnille. Se on ainutlaatuinen, netissä toimiva 3D-karttasovellus, joka kytkeytyy suoraan kaupungin omiin prosesseihin.

Ci Oulu Screenshot


CityInfolla tieto liikkuu kaupunkien omista järjestelmistä eri toimijoille niin kaupunkien ja kuntien sisällä kuin ulkopuolisten yhteistyökumppaneidenkin suuntaan.  CityInfoon saa näkyville esimerkiksi kaupungin kaavatilanteen, rakennushankkeita, palveluita, tietomalleja ja muuta ympäristötietoa. CityInfo toimii avoimella MAPGETS-sovelluskehitysalustalla. Näkymä CityInfon kartalle tulee kunnan tai kaupungin toimittamista tiedoista.


Infokorteilla rakennuskohtainen tieto


CityInfossa on useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Siihen voi avata esimerkiksi rakennuskohtaisia infokortteja, joille voi koota rakennusprojektien tietoja websivuina, kuvina ja videoina.  Kortissa on paikka myös sisätilamallin linkille. 

CityInfoon voi luoda aikajanan, jota käyttämällä tarkastellaan yksittäisen kaupunkimallin historiaa ja tulevaisuutta haluttuna ajankohtana. Käyttäjät voivat myös antaa CityInfossa paikkaan sidottua palautetta.  Jos kunnalla on käytössä BlomSTREET-kuvapalvelu, se voidaan liittää CityInfoon.

Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää CityInfosta tai avoimen MAPGETS-kehitysalustan tarjoamista mahdollisuuksista: Anssi Savisalo, anssi.savisalo a fcg.fi, puh. 041 538 9353

cityinfo.fcg.fi
mapgets.com

CityInfon demovideo:


Miksi CityInfo:


Maija Jokiniemi (maija.jokiniemi a fcg.fi), 6.4.2016



Takaisin