Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG:n talonrakentamisen projektinjohto- ja valvontapalvelut ISS Prokolle

FCG:n talonrakentamisen projektinjohto- ja valvontapalvelut ISS Prokolle

ISS Palveluiden tytäryhtiö ISS Proko on sopinut FCG-konserniin kuuluvan FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:n kanssa talonrakentamisen projektinjohtamiseen ja valvontapalvelutoimintaan liittyvästä liikkeen luovutuksesta. Tehdyn sopimuksen mukaisesti FCG:n talonrakentamisen projektinjohto- ja valvontapalveluiden nykyinen henkilöstö, projektikanta ja tarjouskanta siirtyvät ISS Prokolle 1.7.2016 alkaen.

Liikkeenluovutuksen lisäksi ISS Proko ja FCG ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jossa ISS tuottaa FCG:lle talonrakentamisen projektinjohto- ja valvontapalvelut. Yritykset edistävät kumppanuussopimuksen puitteissa myös toistensa liiketoimintamahdollisuuksien kasvua.


- ISS Prokon asiantuntijapalvelut on tärkeä osa ISS:n liiketoimintoja. Tämä liikkeen luovutus ja kumppanuus FCG:n kanssa ovat meille erinomaisia mahdollisuuksia kiihdyttää ISS Prokon kasvua, ISS Palveluiden toimitusjohtaja Jukka Jäämaa linjaa.


- FCG:lle yhteistyö ISS Prokon kanssa avaa uudenlaisia mahdollisuuksia tuottaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita entistä laajemmalle asiakaskunnalle, toteaa Jari Marttinen, FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:n toimitusjohtaja.


ISS:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä


FCG:n projektinjohto- ja valvontapalveluyksikön 9 henkilöä siirtyvät ISS Prokon palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Henkilöstöä on Helsingissä, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Oulussa.


- Olen erittäin innoissani siitä, että saamme tämänkaltaista osaamista taloon ja voimme laajentaa palvelutarjontaamme Lappeenrannan ja Kouvolan seuduilla. Toivotan uudet prokolaiset lämpimästi tervetulleiksi, ISS Prokon toimitusjohtaja Harri Väänänen sanoo.

- Talonrakennuttaminen ja siihen liittyvät palvelut on kasvava markkina Suomessa, ja FCG:ltä tuleva yksikkö auttaa meitä tarttumaan tähän mahdollisuuteen.


LISÄTIETOJA 

FCG Suunnittelu ja tekniikka, toimitusjohtaja Jari Marttinen, 044 298 1979

ISS Palvelut, toimitusjohtaja Jukka Jäämaa, 040 676 5555

ISS Proko, toimitusjohtaja Harri Väänänen, 0400 415 294

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 22.6.2016Takaisin