Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Marita Lehikoinen FCG Kuntarekryn vt. toimitusjohtajaksi

Marita Lehikoinen FCG Kuntarekryn vt. toimitusjohtajaksi

FCG Kuntarekryn toimitusjohtaja Aija Tuimala on valittu maakuntauudistuksen muutosjohtajaksi Etelä-Karjalaan 1.9.2016 - 30.6.2017 väliseksi ajaksi. FCG Kuntarekryn toiminta ja kehitystyö jatkuvat tällä välin entiseen malliin.

Tuimalan poissaolon aikana FCG Valmennuspalveluiden toimialajohtaja Marita Lehikoinen ottaa vetovastuun myös Kuntarekrystä. Lehikoinen on tehnyt läheistä yhteistyötä Kuntarekryn kanssa jo tähänkin saakka. ”Jatkamme jo aiemmin aloitettua kehitystyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Laajennamme palveluvalikoimaamme lähiaikoina, jolloin pystymme tarjoamaan yhdestä osoitteesta kokonaisvaltaisemman paketin niin työnantajille kuin työnhakijoillekin”, Lehikoinen sanoo.
 
Tuimala jättää toimitusjohtajan tehtävät Lehikoisen haltuun hyvillä mielin. ”Kuntarekryn palveluiden jatkuvuutta turvaavat ennen kaikkea aktiiviset asiakkaat sekä osaavat työntekijät ja yhteistyökumppanit. Toimitusjohtajana olen voinut auttaa viime aikojen uudistumista. Maritalla on kokemusta HR-palveluiden ja johtamisen asiantuntijatehtävistä, joten hän jatkaa luontevasti Kuntarekryn palveluvalikoiman laajentamista työsuhteen elinkaaren muihin vaiheisiin.”
 
”FCG Kuntarekryllä on edessään mielenkiintoiset kehittämisen vuodet, sillä maakunta- ja sote-uudistus vaikuttavat jatkossa myös Kuntarekryn palveluihin”, FCG-konsernin toimitusjohtaja Ari Kolehmainen toteaa. ”FCG on kuntakentän johtava konsulttitalo. Yrityksille tarjottava palveluvalikoimamme on kasvanut koko ajan ja näin ollen maakuntien tai palvelutuotantoyhtiöiden tarpeisiin vastaaminen on luonnollinen jatke nykytilanteelle.”
 
Tapaatte Kuntarekryn edustajia jälleen Kuntamarkkinoilla 14.- 15.9. Ajankohtainen puheenvuoro otsikolla "Henkilöstön työsuhteen elinkaaren tehokas hallinta" pidetään 15.9. klo 10.30–10.50. Tervetuloa! Laita kalenteriin samalla jo 6.10. Kuntarekry-päiväkin

Maija Jokiniemi (maija.jokiniemi a fcg.fi), 17.8.2016Takaisin