Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG mukana Helsingin Isosaaren kehittämisessä

FCG mukana Helsingin Isosaaren kehittämisessä

Senaatti-kiinteistöt on valinnut FCG:n kumppanikseen Helsingin Isosaaren kehittämiseen. Tehtävänä on laatia Helsingin Isosaareen maankäytön suunnitelma, jolla määritetään alueen soveltuvin käyttö tulevaisuudessa. Alueella aiemmin toiminut Puolustusvoimat on pääosin luopunut saaren käytöstä (lisätietoa aiheesta Helsingin Sanomien artikkelista http://www.hs.fi/kaupunki/a1410504383634).  


Senaatti-kiinteistöjen valinta perustui luottamukseen FCG:n monialaisesta osaamista ja hyvästä prosessien hallinnasta. FCG onkin laatinut Senaatti-kiinteistöille useita eri palvelualueita koskevia toimeksiantoja viimeisten vuosien aikana.


 Monialainen työryhmä koostuu alueidenkäytön, matkailun, ympäristön, maiseman ja vesiväylien ja satamatoimintojen asiantuntijoista. Työryhmä on aloittanut työnsä tutustumalla Isosaaren ihmeisiin kauniissa syyssäässä perjantaina 16.9.

Arja Kiisseli (arja.kiisseli a fcg.fi), 23.9.2016Takaisin