Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG:n palvelut esittelyssä Kuntamarkkinoilla!

FCG:n palvelut esittelyssä Kuntamarkkinoilla!

Kuntamarkkinat pidetään 14.-15.9.2015 Kuntatalolla Helsingissä.

Luvassa tiivistä asiaohjelmaa, tilaisuus tavata FCG:n asiantuntijoita ja sekä mahdollisuus tutustua monipuoliseen palvelutarjontaamme. Esittelyssä mm. Kuntarekry.fi ja CityInfo-sovellus. Tule kuulemaan samalla koulutuksen ja konsultoinnin uusimmat tuulet!


Osastomme H2 löydät heti sisääntulokerroksesta (K. krs).


Kuntamarkkinoiden ohjelma löytyy Kuntamarkkinoiden ohjelmasivuilta. Tietoiskumme löydät parhaiten, kun kirjoitat ”Hakusana” kohtaan fcg, jolloin saat ajantasalla olevan listan kaikista sinä päivänä pidettävistä tietoiskuistamme. Tietoiskutilojen paikat täytetään tulojärjestyksessä.


 Tervetuloa!


Kuntamarkkinat Bannerit 10 Vaikuta 980x120

Minna Nurminen (minna.nurminen a fcg.fi), 8.9.2016Takaisin