Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Pääministeri Sipilä yritysvierailulla FCG:llä

Pääministeri Sipilä yritysvierailulla FCG:llä

Pääministeri Juha Sipilä vieraili FCG:llä keskiviikkona 19.10.2016. Vierailun aikana hänelle esiteltiin FCG:n toimintaa, kotimaista kaupunki- ja aluekehittämisen sovelluskehitysalusta MAPGETSiä, sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen järjestelmiä ja palveluvalikoimaa sekä FCG:n laajaa, viisi vuosikymmentä jatkunutta kansainvälistä toimintaa.


Kuvassa vasemmalta lukien FCG City Portal Oy:n hallituksen jäsen Seppo Laine, pääministeri Juha Sipilä sekä FCG:ltä Kimmo Kasteenpohja, Anette Vaini-Antila, Jari Marttinen, FCG:n konsernijohtaja Ari Kolehmainen sekä MAPGETS-alustaratkaisua esittelevä Heikki Rajasalo.


Kuva: Eeva Kokki.

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 20.10.2016Takaisin