Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

DI Tommi Patanen vetämään FCG:n konsultointiliiketoimintaa

DI Tommi Patanen vetämään FCG:n konsultointiliiketoimintaa

FCG:n hallitus on nimittänyt tuotantotalouden DI Tommi Patasen FCG:n Konsultointi-liiketoiminta-alueen johtajaksi ja FCG Konsultointi Oy:n toimitusjohtajaksi.

FCG:n hallitus on nimittänyt tuotantotalouden DI Tommi Patasen FCG:n Konsultointi-liiketoiminta-alueen johtajaksi ja FCG Konsultointi Oy:n toimitusjohtajaksi. Patanen on tehtävässään myös FCG:n konsernijohtoryhmän jäsen. Patanen aloittaa tehtävässään 27.2.2017.


Tommi Patanen siirtyy FCG:lle Talent Vectiasta, jossa hän on vastannut viimeksi johtoryhmän jäsenenä yhtiön myynnistä ja asiakkuuksista. Hänellä on pitkä kokemus konsultointiliiketoiminnan johtamisesta ja johdon konsultoinnista sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Ennen Talent Vectiaa Patanen työskenteli liikkeenjohdon konsulttina Accenturella.


Patanen tulee vetämään FCG:llä Konsultointi-liiketoimintaa, johon kuuluvat FCG Konsultointi Oy:n lisäksi FCG Datawell Oy kansainvälisine tytäryhtiöineen, FCG Kuntarekry Oy sekä FCG Elbit Oy.


Lisätietoja:

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 30.1.2017Takaisin