Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG Suunnittelu ja tekniikka Digi Aurora -hankkeen konsultiksi

FCG Suunnittelu ja tekniikka Digi Aurora -hankkeen konsultiksi

Digi Aurora on Lapin liiton hanke, jonka tavoitteena on kehittää Lapin matkailutarjonnan ja liikenteen digitaalista myyntiä ja markkinointia sekä tuoda alueen palvelutarjontaa esille nykyistä yhtenäisemmin.

FCG Suunnittelu ja tekniikka laatii konseptin ja liiketoimintasuunnitelman yksilömatkailijaa palvelevasta kevyestä verkkopalvelusta sekä laatukriteerit verkkopalveluun osallistuville yrityksille. Kyseessä on digitaalisiin alustoihin (platforms) sekä sovellusrajapintoihin (API) perustuva palvelu, josta asiakas voi hakea alueen tuotteita ja palveluita, kuten majoitus-, elämys- ja liikennepalveluita sekä tehdä ostoksia. Hanke valmistuu vuoden 2017 lopulla.

Aiemmin FCG:n matkailukonsultit ovat laatineet mm. Levin yritysverkoston digitaalisen tiedonsiirron tarvekartoituksen ja konseptoinnin sekä matkailun sähköiseen kauppaan liittyvän selvityksen Kotka-Hamina -seudulle.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Markku Nissi, FCG Suunnittelu ja tekniikka, markku.nissi(at)fcg.fi, puh. 044 2700581

 

Maija Jokiniemi (maija.jokiniemi a fcg.fi), 23.1.2017Takaisin