Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Tunnetko tulevaisuuden kunnan? Lataa FCG Konsultoinnin uusi julkaisu

Tunnetko tulevaisuuden kunnan? Lataa FCG Konsultoinnin uusi julkaisu

FCG Konsultointi on koostanut julkaisun kuntalain uusista mahdollisuuksista.

FCG Konsultointi on koostanut julkaisun Uuden valtuustokauden johtamisjärjestelmät - Tulevaisuuden kuntaa tekemässä. Lataa oma kappale ilmaiseksi täältä: http://www.fcg.fi/fin/palvelut/johdon_konsultointi/

Julkaisu kuvaa tiiviissä muodossa kuntalain uudet mahdollisuudet johtamisjärjestelmän ajantasaistamiseksi, konkretisoi tapausesimerkkien kautta uudistamiselle asetettuja tavoitteita ja ensivaiheen kokemuksia sekä pohtii kuntien uudistamisen ja strategiaprosessin kipukohtia.

Julkaisun ovat kirjoittaneet Anni Antila, Jarmo Asikainen, Anssi Hietaharju ja Markku Pyykkölä.

Maija Jokiniemi (maija.jokiniemi a fcg.fi), 21.2.2017Takaisin