Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG ja HY+ yhteistyöhön suomalaisen koulutusosaamisen jakamiseksi

FCG ja HY+ yhteistyöhön suomalaisen koulutusosaamisen jakamiseksi

FCG Finnish Consulting Group ja Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla tavoitellaan suomalaisen koulutusviennin kasvua. Allianssilla haetaan mm. laajoja ja kansainvälisesti merkittäviä koulutusvientihankkeita esim. Maailmanpankin, EU:n tai muiden kehityspankkien rahoituksilla.

Tuleva yhteistyö vahvistaa suomalaisen koulutusviennin asemaa. Tarjontaan kuuluu mm. kokonaiskoulukonseptien suunnittelua ja toteutusta, kaikkien kouluasteiden osaamisen kehittämistä esiopetuksesta opettajien ja oppilaitosjohdon täydennyskoulutukseen sekä koulu- ja oppimisympäristöjen kehittämistä.


Kyseessä on uniikki strateginen kumppanuus Suomessa, kun kaksi omilla sektoreillaan johtavaa organisaatiota yhdistää voimansa. Yhteistyötä tehdään molempien osapuolien kohdemarkkinoilla.


FCG:llä on vuosikymmenten kokemus eri tarpeisiin toteutetusta koulutuksesta ja opetustoimen kehittämisestä sekä kotimaassa että kansainvälisissä kehityshankkeissa eri puolilla maapalloa. Opetustoimen sisällön ja opetushenkilöstön työn kehittämisen lisäksi FCG:n hallitsee oppimisympäristöt kouluarkkitehtuurista ja rakennesuunnittelusta oppimisympäristöjen suunnitteluun, oli kyseessä fyysinen tai virtuaalinen tila.

 

Yhteistyösopimus allekirjoitettiin 11. huhtikuuta 2017 Käpylän FCG-talolla. Kumppanuussopimuksen äärellä kuvassa HY+:n toimitusjohtaja Marjaana Suutarinen sekä FCG:n konsernijohtaja Ari Kolehmainen.


Lisätietoja:


FCG Finnish Consulting Group Oy: Anette Vaini-Antila, +358 500 73 5211, anette.vaini-antila a fcg.fi

HY+: Marjaana Suutarinen, puh. +358 50 448 8788 tai marjaana.suutarinen a helsinki.fi

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 12.4.2017Takaisin