Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

KuntaHR on uusi henkilöstöjohtamisen saumaton työkalu

KuntaHR on uusi henkilöstöjohtamisen saumaton työkalu

KuntaHR tuo henkilöstöhallintoon uuden kokonaisvaltaisen työkalun. FCG:n huhtikuun alussa julkaisema KuntaHR on henkilöstön rekrytointiin, osaamisen johtamiseen ja henkilöstön kehittämiseen suunnattu ohjelmisto.

KuntaHR laajentaa FCG:n Kuntarekry-palvelun täysiveriseksi henkilöstön osaamistietojen ja kehittämistarpeiden hallintatyökaluksi. Uudet toiminnallisuudet löytyvät Kuntarekryn tuttujen rekrytoinnin ja sijaisrekrytoinnin rinnalta.

- KuntaHR:ssä kitetytyy kokonaisvaltainen ajattelu. Enää ei katsota vain yhtä HR-toimintojen prosessia vaan laajemmin. Nyt työyhteisössä saadaan kokonaiskuva henkilöstön kehittämistarpeesta, myyntijohtaja Misa Leiber KuntaHR:n kehittäneestä FCG Elbitistä kertoo.

KuntaHR:n osaamispankkiin kerrytetään organisaatiosta löytyvän osaamisen tiedot. Näin tunnistetaan kehittämistarpeet ja rekrytointitarpeet. Lisäksi KuntaHR sisältää moduulit esimerkiksi koulutustietojen hallintaan ja erilaisiin keskusteluihin. 

- KuntaHR:n myötä FCG pystyy tarjoamaan nyt HR-palveluja kuntien johdolle ja esimiehille aivan uudessa laajuudessa ja kokonaisvaltaisemmin kuin aikaisemmin, vt. toimitusjohtaja Marita Lehikoinen FCG Kuntarekrystä kertoo. 

Kuntarekry-asiakkaiden käytössä heti

Kuntarekry-palvelun nykyiset asiakkaat voivat ottaa KuntaHR-toiminnot heti käyttöönsä. FCG Kuntarekryn rekrytointijärjestelmää käyttää nyt jo yli 250 organisaatiota ympäri Suomen. 

- KuntaHR-toiminnot löytyvät tutusta Kuntarekry-ympäristöstä. Uutta pilvipalvelua ei tarvita, vaan kyse on samasta turvallisesta kotimaisesta palvelusta, jonka tietoturvaan voi luottaa, Leiber korostaa.

KuntaHR mukautuu eri kokoisten työyhteisöjen tarpeisiin. Sekä palvelun sisältö että hinta rakentuvat käyttäjämäärän sekä haluttujen toiminnallisuuksien mukaan. 

- KuntaHR on edullisin valmispalvelu, mitä kunta-alalle on tarjota. Se sisältää selkeät läpinäkyvät palvelupaketit ja kuukausitasoisen hinnoittelun, Leiber kiteyttää. 

Palvelu taipuu sekä pienen kunnan helppokäyttöiseksi työkaluksi mutta myös kasvavien organisaatioiden muuttuviin tarpeisiin. 

- Olemme rakentaneet palvelua myös maakuntauudistusta silmällä pitäen. Kun noin 220 000 kuntien ja kuntayhtymien henkilöstöä siirtyy maakuntien palvelukseen, on lähiesimiestyö keskiössä.

- HR-järjestelmän rinnalle olemme kehittäneet valmennustuotteita. Nämä yhdessä auttavat esimiehiä ja johtoa merkittävästi ennakoivassa henkilöstösuunnittelussa, joka tulee korostumaan muutostilanteessa, Marita Lehikoinen kertoo.

Lisätietoja kuntahr.fi 
Kimmo Koski, asiakkuuspäällikkö, FCG Kuntarekry, puh. 050 328 8517, kimmo.koski a fcg.fi
Ville Jurkkala, liiketoiminnan kehittäminen, FCG Elbit, puh. 040 7591049, ville.jurkkala a fcg.fi

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 7.4.2017Takaisin