Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG mukana kehittämässä Venäjä-liiketoimintamahdollisuuksia

FCG mukana kehittämässä Venäjä-liiketoimintamahdollisuuksia

FCG Finnish Consulting Group toimii sponsorina viidennessä suomalais-venäläisessä ystävyyskuntakongressissa, joka järjestetään Turussa 22.-24.5.2017. Kongressiin on ilmoittautunut noin 300 Suomen ja Venäjän lähialueiden päättäjää. Kongressin järjestäjinä toimivat Suomen puolelta Turun kaupunki, Kuntaliitto ja Suomi-Venäjä-seura sekä Venäjän humanitaaristen ja kansainvälisen yhteistyön virasto, Venäjän ystävyyskaupunkien liitto ja Venäjän kaupunkiliitto.

 

Järjestäjien mukaan rajat ylittävän tapahtuman tavoitteena on elävöittää ja antaa todellista sisältöä ystävyyskuntien väliselle kanssakäymiselle ja liiketoimintamahdollisuuksille. ’FCG:n läsnäolo tämän luokan tapahtumassa on luonteva valinta’, sanoo FCG Finnish Consulting Groupin toimitusjohtaja Ari Kolehmainen. Olemme toimineet Venäjällä jo pitkään, esimerkiksi FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:n edeltäjä Suunnittelukeskus Oy aloitti liiketoiminnan Venäjällä jo 1970-luvulla.

 

FCG tarjoaa asiakkailleen kilpailuetua erilaisissa Venäjä-hankkeissa sekä omien asiantuntijoidensa että laajan ja aktiivisen verkostonsa ja kontaktiensa kautta. ’Palvelumme kattavat yhdyskuntarakentamisen ja -kehittämisen alkaen rakenne- ja arkkitehtisuunnittelusta aina alueiden ja elinvoiman kehittämiseen ja strategioihin asti’ sanoo Venäjä-asiantuntijataustan omaava Polina Kiviniemi.

 

’Tunnemme hyvin myös julkisten ja yksityisten toimijoiden Venäjä-hankkeita rahoittavat kansalliset ja kansainväliset lähteet, ja voimme auttaa asiakkaita hankevalmistelussa, rahoituksen hakemisessa ja tarvittaessa myös projektin läpiviennissä, Kiviniemen kollega Jaana Myllyluoma toteaa. ’Haittaa ei ole myöskään hyvistä verkostoista – niitä tarvitaan Venäjällä sekä ovien avaamisessa että hyvien paikallisten kumppanien löytämisessä.’

 

FCG:n asiantuntijat tavoitat tapahtumassa seuraavilla yhteystiedoilla:


Venäjä-asiantuntija
Polina Kiviniemi
Puh. 044 278 7300
polina.kiviniemi(at)fcg.fi


Johtava asiantuntija
Jaana Myllyluoma
Puh. 050 390 5765
jaana.myllyluoma(at)fcg.fi


FCG Finnish Consulting Group on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva konsultointiin, koulutukseen ja suunnitteluun keskittynyt konserni. Yhtiön omistaa Kuntaliitto Holding Oy.

 

FCG on kotimaassa vahvasti sitoutunut auttamaan maakunta- ja kuntauudistuksen tarvitsemissa palveluissa. FCG:n ohjelmistokehityspalvelujen avulla tehostetaan toimintaprosesseja, henkilöstövoimavarojen johtamista ja kustannusten hallintaa ei toimintasektoreilla. FCG palvelee kuntia, maakuntia, valtionhallintoa ja yrityksiä.

 

FCG Finnish Consulting Group tarjoaa asiantuntemusta kotimaassa ja kansainvälisesti:

  • Elinvoiman ja elinkeinojen kehittäminen
  • Yhdyskuntasuunnittelu ja ympäristökonsultointi
  • Venäjä-palvelut
  • Hankkeistus ja rahoituskonsultointi (EU-Venäjä, yritysrahoitus)
  • Koulutus ja valmennus

 

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 22.5.2017Takaisin