Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Kuntarekry maakuntauudistuksen rekrytointikanavaksi

Kuntarekry maakuntauudistuksen rekrytointikanavaksi

Kuntarekry on valittu uusien maakuntien siirtymävaiheen rekrytointikanavaksi.

FCG Kuntarekry Oy ja valtakunnallinen kehittämis- ja hallintopalveluja tuottava virasto KEHA-keskus ovat solmineet sopimuksen, jolla Kuntarekry-palvelusta tulee heinäkuussa perustettavien 18 uuden maakunnan väliakaishallinnon rekrytointityökalu. 

Maakuntien väliaikaishallinnon tehtävänä on muun muassa kartoittaa maakunnille siirtyvä henkilöstö ja valmistella maakuntavaltuustolle ehdotukset henkilöstön siirtosuunnitelmaksi ja -sopimuksiksi. Tämä työ tapahtuu Kuntarekry-palvelun avulla. Muutoksen myötä uusien maakuntien palvelukseen siirtyy kaikkiaan 220 000 työntekijää.

Myös Maakuntien Tilakeskus Oy on valinnut rekrytointityökalukseen Kuntarekry-palvelun. Vuoden 2019 alusta lähtien tilakeskus hallinnoi nykyisten erikoissairaanhoidon kuntayhtymien ja erityishuoltopiirien kiinteistöomaisuutta. Keskus rakennuttaa, ylläpitää ja vuokraa omaisuuttaan maakunnille. Vuonna 2019 keskuksen palveluksessa on yli 1200 henkilöä ja toimipisteet kaikissa maakunnissa. 

Kuntarekry on valtakunnallinen kunta-alan työnhakupalvelu ja kuntatyönantajien rekrytointipalvelu. Sitä käyttää rekrytoinnissaan tällä hetkellä 250 kuntatyöantajaa kautta Suomen. Kuntarekry.fi-palvelussa käy 1,3 miljoonaa työnhakijaa vuodessa. 

FCG-konserni tarjoaa Suomen monialaisimpana konsultointi- ja kehittämisyhtiönä kokonaisvaltaisen muutostuen, joka varmistaa onnistuneen lopputuloksen sote- ja maakuntauudistuksen toteuttamisessa. 


kuntarekry.fi
FCG sote- ja maakuntauudistuksen tukena 

Lisätiedot 
Marita Lehikoinen, vt. toimitusjohtaja, FCG Kuntarekry Oy 
040 840 0470, marita.lehikoinen(at)fcg.fi

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 22.5.2017Takaisin