Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Co-Creation on yhdyskuntasuunnittelun ytimessä

Co-Creation on yhdyskuntasuunnittelun ytimessä

– Co-Creation eli yhteiskehittely on suosittu työskentelymalli yhdyskuntasuunnittelussa. Se on tuotteen tai palvelun kehittämistä yhdessä sen mahdollisten tulevien käyttäjien eli potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

– Yhteyskehittelyn hetkellinen arvo syntyy siihen osallistuvan henkilön – esimerkiksi asiakkaan – ainutlaatuisista kokemuksista. Jatkuva arvo puolestaan syntyy työskentelyn tuloksista ja oppimisesta, yhdyskuntarakenteen ja ympäristön asiantuntija Jan Tvrdý kirjoittaa tuoreessa Kaupunkisuunnittelu.com-blogissa.


– FCG:n Arkitehtuuri ja yhdyskunnat -palvelualueellamme on pitkä kokemus co-creation-tapahtumien järjestämisestä sekä uudenlaisten työkalujen innovoinnissa. Nyt kutsumme Suomen kuntia ja kaupunkeja mukaan käynnistyvään KiraDigi Digikaava -hankkeeseen.

Lue lisää Jan Tvrdyn blogista Co-Creation on yhdyskuntasuunnittelun ytimessä

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 6.6.2017Takaisin