Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG ostaa Rakennussuunnittelu Miraplan Oy:n

FCG ostaa Rakennussuunnittelu Miraplan Oy:n


FCG vahvistaa rakennussuunnitteluosaamistaan ostamalla konsulttitoimisto Rakennussuunnittelu Miraplan Oy:n. Kemissä toimivan Miraplanin osaamista ovat rakennuttajapalvelut sekä arkkitehti- ja rakennesuunnittelu.


  • Miraplanilla on vakaa markkina-asema Pohjois-Suomessa, erityisesti Meri-Lapissa ja hankkeita myös pääkaupunkiseudulla. Yhtiö osaaminen täydentää hyvin FCG:n rakenne-, arkkitehtuuri- ja talosuunnitteluun liittyvää osaamista, toteaa FCG Suunnittelu ja tekniikka –liiketoimintaryhmän johtaja Jari Marttinen.

  • Osaamistamme ovat olleet erityisesti teollisuus- ja sairaalasuunnitteluhankkeet sekä satamat, kaivokset ja liiketilat. Teemme suunnittelua myös mm. asunto-osakeyhtiöille. Rakennusliikkeet ovat olleet suurin yksittäinen asiakasryhmämme, lisää Miraplanin toimitusjohtaja Mikko Väänänen


Miraplan siirtyy osaksi FCG-konsernia 1.7.2017 alkaen ja samassa yhteydessä sen nimi muuttuu FCG Miraplan Oy:ksi. Kaupan myötä FCG:lle siirtyvät myös Miraplanin asiakassopimukset sekä henkilöstö nykyisillä työsuhteen ehdoillaan.

 

LISÄTIETOJA:

 

FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy

 

Rakennussuunnittelu Miraplan Oy

 

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 20.6.2017Takaisin