Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Remion osti konsultointia FCG:ltä

Remion osti  konsultointia FCG:ltä

Tamperelainen ohjelmistoyhtiö Remion osti liiketoiminnan kehittämiseen tarkoitettua konsultointia FCG:ltä.

Remion on yksi niistä 104 innovaatiosetelin käyttäjästä, jotka ovat saaneet Tampereen paikallisen innovaatiosetelin. Remion kaipasi ulkopuolista näkemystä yrityksen kehittämiseksi ja FCG:n johtava asiantuntija Sari Puumala haastoi ja auttoi yhtiön johtoa.


Innovaatioseteli on arvoltaan 500–5 000 euron suuruisen ja setelin tavoitteena on auttaa seutukunnan pienten ja keskisuurten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Rahaa on voinut käyttää vaikka konsultin palkkioon, tuotekehityksessä tarvittavan 3D-tulostimen käyttöön tai innovatiivisen demon toteutukseen. Seteli on avustusta, eikä sitä tarvitse maksaa takaisin.


Lue koko Aamulehden juttu.

Arja Kiisseli (arja.kiisseli a fcg.fi), 7.7.2017Takaisin