Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

1,7 miljoonaa kävijää Kuntarekry.fi-palvelussa

1,7 miljoonaa kävijää Kuntarekry.fi-palvelussa

Kunta-alan rekrytointipalvelu Kuntarekry.fi kasvattaa suosiotaan. Verkkopalvelussa etsii kiinnostavia työpaikkoja peräti 1,7 miljoonaa kävijää vuodessa. Kävijöitä on yli 200 000 enemmän kuin edellisenä vuonna.

- 1,7 miljoonaa käyttäjää ei voi olla väärässä. Kuntarekry on helppo, käyttäjäystävällinen, visuaalisesti selkeä ja houkutteleva sekä vakaasti toimiva työnhakupalvelu, vt. toimitusjohtaja Marita Lehikoinen palvelun tuottavasti FCG Kuntarekrystä iloitsee. 

Kuntarekry.fi on valtakunnallinen kunta-alan työnhakupalvelu ja kuntatyönantajien rekrytointipalvelu.Työnhakijoille palvelusta löytyy jatkuvasti yli 3000 työpaikkaa kaikkialta Suomesta sekä helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen. 

Työnantajille - kunnille, kaupungeille, kuntayhtymille ja kuntien omistamille yrityksille - Kuntarekry tarjoaa rekrytoinnin ja henkilöstötiedon hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja. Ne sopivat organisaation ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin, sijaisuuksien hallintaan sekä osaamisen johtamiseen ja henkilöstön kehittämiseen. Palvelua käyttää yli 250 työantajaa eri puolilla maata.

Tutustu palveluun Kuntarekry.fi

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 1.9.2017Takaisin