Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Asiantuntijapalveluita taloyhtiöille - tervetuloa Isännöintipäiville!

Asiantuntijapalveluita taloyhtiöille - tervetuloa Isännöintipäiville!

Mitä tarkoittaa korjauspalveluiden laadullinen hankita taloyhtiössä? Entä koska tulisi rakentaa uutta, koska korjata vanhaa? Isännöitsijä, vastauksia taloyhtiössä askarruttaviin kysymyksiin saat meiltä Isännöintipäivillä Tampereella 6.-8.9.

– Taloyhtiöremontteihin pitää valita kokonaistaloudellisesti edullisin ja parasta palvelua tarjoava toteuttaja. Ei valita vain halvinta, jos sen tuottaman palvelun laatu on kyseenalainen. Tässä valinnassa me osamme auttaa asiakasta, Tino Raatikainen FCG:n Talotekniikka-tiimistä korostaa.

– Onko taloudellisesti järkevää korjata vanhaa vai kannattaako rakentaa uusi? Kiinteistön kunnosta vastaaville tulee usein vastaan tämä tilanne. Päätöksenteon helpottamiseksi me teemme riskiarvion kohteesta ja laskemme kiinteistön kustannukset eri vaihtoehdoille, Piritta Salmi FCG:n rakennusterveys ja sisäilma -tiimistä kertoo.

Tule kuulemaan lisää näistä palveluistamme sekä esimerkiksi siitä, miten tehdä aidosti osakaskeskeinen remontti taloyhtiössä ISÄNNÖINTIPÄIVILLÄ TAMPEREEN MESSUKESKUKSESSA 6.-9.9.2017 NÄYTTELYHALLISSA OSASTOLLA 105-106.

FCG-kahvilassa tarjolla sisäilmapalveluja, haitta-ainetutkimuksia, valvontaa ja koordinointia, suklaata, moccachinoa, espressoa ja paljon muuta!

Tervetuloa!

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 5.9.2017Takaisin